Abu Garcia Beast Twin Tail 21 cm - Vintage Perch

2490 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik
Márka: Abu Garcia

Kimondottan a nagy csukák horgászatához tervezett svéd műcsali a Abu Garcia Beast Twin Tail 21 cm. A dupla-, "curly" farok még a legóvatosabb nagy csukák figyelmét is felkelti. Nagyon lassú bevontatás a javasolt.

Tartós műanyagból készült a Beast Twin műcsali. Széles profilú és nagy-, dupla twister típusú, "curly" farokkal ellátott, hatékony, jellemzően nagy-csukás műcsali a Beast Twin. Szerelheted ahogy neked tetszik, használhatod az egyik RockerHead Stingerrel, és a csalinak izgalmas, kiszámíthatatlan, nagyon hangsúlyos mozgása lesz, amely még az öreg és ravasz-, nagy csukák érdeklődését is felkelti. Szerelhető természetesen a már klasszikusnak számító stingerrel is, ha nem akarsz túl erőteljes mozgást (pl hideg vízben), vagy offset horoggal (12-13/0 talál), ha növényzettel benőtt területeken horgászol. Ha azt szeretnéd, hogy a csalid mélyebben járjon, akkor akassz az orrába egy Fastach Sinker-t, vagy használhatsz Screw-in-dots-ot is. Bármilyen helyzetben, bármilyen típusú stingerrel, vagy offset horoggal is van szerelve, a Beast Twin csali egy igazán hatékony fegyver, ha nagy csukát szeretnénk fogni.

21 cm, 94 gramm21 cm
71-100g
Twisterfarkú


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Kimondottan a nagy csukák horgászatához tervezett svéd műcsali a Abu Garcia Beast Twin Tail 21 cm. A dupla-, "curly" farok még a legóvatosabb nagy csukák figyelmét is felkelti. Nagyon lassú bevontatás a javasolt. Tartós műanyagból készült a Beast Twin műcsali. Széles profilú és nagy-, dupla twister típusú, "curly" farokkal ellátott, hatékony, jellemzően nagy-csukás műcsali a Beast Twin. Szerelheted ahogy neked tetszik, használhatod az egyik RockerHead Stingerrel, és a csalinak izgalmas, kiszámíthatatlan, nagyon hangsúlyos mozgása lesz, amely még az öreg és ravasz-, nagy csukák érdeklődését is felkelti. Szerelhető természetesen a már klasszikusnak számító stingerrel is, ha nem akarsz túl erőteljes mozgást (pl hideg vízben), vagy offset horoggal (12-13/0 talál), ha növényzettel benőtt területeken horgászol. Ha azt szeretnéd, hogy a csalid mélyebben járjon, akkor akassz az orrába egy Fastach Sinker-t, vagy használhatsz Screw-in-dots-ot is. Bármilyen helyzetben, bármilyen típusú stingerrel, vagy offset horoggal is van szerelve, a Beast Twin csali egy igazán hatékony fegyver, ha nagy csukát szeretnénk fogni. 21 cm, 94 gramm


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás