BFT XL Monster Net - merítőháló

43400 HUF

 

A BFT XL Monster Net egy tökéletes merítőháló a svéd BFT-től (Big Fish Tackle), a nagy halak C&R (catch & release) horgászatához.

Nagyon erős, gumírozott hálóból készült felhasználóbarát, csomómentes kivitelben. A hálórész feneke lapos, hogy a nagy halak sértetlenül elférjenek benne. Extra nagy keret, extra mély hálóval, az extra nagy halak kiemeléséhez!

A teleszkópos nyél hossza 110 – 200 cm, a keret (90 x 80 x 85 cm) kettőbe hajtható a szállításhoz és a tároláshoz, így a merítőháló a hatalmas méretei ellenére sem fog nagy helyet foglalni. A nyele és a háló-keret alumíniumból készült, hogy a merítőháló súlya továbbra is elfogadható, kezelhető legyen.

Teljes hossza nyéllel: 110 – 200 cm, A hálórész mérete: 90 x 80 x 85 cmNincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez    

  A BFT XL Monster Net egy tökéletes merítőháló a svéd BFT-től (Big Fish Tackle), a nagy halak C&R (catch & release) horgászatához. Nagyon erős, gumírozott hálóból készült felhasználóbarát, csomómentes kivitelben. A hálórész feneke lapos, hogy a nagy halak sértetlenül elférjenek benne. Extra nagy keret, extra mély hálóval, az extra nagy halak kiemeléséhez! A teleszkópos nyél hossza 110 – 200 cm, a keret (90 x 80 x 85 cm) kettőbe hajtható a szállításhoz és a tároláshoz, így a merítőháló a hatalmas méretei ellenére sem fog nagy helyet foglalni. A nyele és a háló-keret alumíniumból készült, hogy a merítőháló súlya továbbra is elfogadható, kezelhető legyen. Teljes hossza nyéllel: 110 – 200 cm, A hálórész mérete: 90 x 80 x 85 cm


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás