BFT Raptor G2 Pike Multi 8' (244 cm) -100g

38800 HUF

Egy nagyon erős horgászbot, tökéletes a csukák horgászatához.

Raptor a svéd BFT (Big Fish Tackle) márka ragadozóhalak horgászatához tervezett horgászbotcsaládja. A könnyű pergetéstől, a vertikális horgászaton át egészen a nagy méretű, nehéz műcsalis csuka-horgászatig széles körben használható horgászbot.

Egy kiváló, univerzális casting pergető horgászbot elsősorban a csukák horgászatához tervezve. Casting orsóval szerelve a legtöbb műcsali fajtával kitűnően működik, használhatjuk könnyű pergetéshez támolygó kanalakkal, körforgó villantókkal, kisebb, vagy nagyobb méretű gumihalakhoz, jerkeléshez, de swimbait, glide bait, slide swimmer, crankbait műcsalikhoz is alkalmas. Könnyű és közepes akciójú blank-ra építették, amellyel könnyen lehet nagy távolságokra dobni. Igen nagy hasznát vesszük a közepes akciónak a nagytestű halak fárasztása során is, különösen akkor, amikor a hal már közel van a csónakhoz, de elég erős még ahhoz, hogy kiugorva megrázza magát, vagy erőszakosan kitörjön újra.

Karakterisztikák:

Típusa: baitcasting (multiplikátoros) horgászbot

Hossza: 8', 244cm

Dobósúlya: 50-100g

Súlya: 163g

Tagok száma: 2

Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.

Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Egy nagyon erős horgászbot, tökéletes a csukák horgászatához. Raptor a svéd BFT (Big Fish Tackle) márka ragadozóhalak horgászatához tervezett horgászbotcsaládja. A könnyű pergetéstől, a vertikális horgászaton át egészen a nagy méretű, nehéz műcsalis csuka-horgászatig széles körben használható horgászbot. Egy kiváló, univerzális casting pergető horgászbot elsősorban a csukák horgászatához tervezve. Casting orsóval szerelve a legtöbb műcsali fajtával kitűnően működik, használhatjuk könnyű pergetéshez támolygó kanalakkal, körforgó villantókkal, kisebb, vagy nagyobb méretű gumihalakhoz, jerkeléshez, de swimbait, glide bait, slide swimmer, crankbait műcsalikhoz is alkalmas. Könnyű és közepes akciójú blank-ra építették, amellyel könnyen lehet nagy távolságokra dobni. Igen nagy hasznát vesszük a közepes akciónak a nagytestű halak fárasztása során is, különösen akkor, amikor a hal már közel van a csónakhoz, de elég erős még ahhoz, hogy kiugorva megrázza magát, vagy erőszakosan kitörjön újra. Karakterisztikák: Típusa: baitcasting (multiplikátoros) horgászbot Hossza: 8', 244cm Dobósúlya: 50-100g Súlya: 163g Tagok száma: 2 Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás