Big Pike Pack 2020 S1

6 nyerő csali nagy csukára - hazai viszonyokhoz igazítva

Ha csak egy marék csalit vinnél magaddal horgászni a következő pergető túrádra, akkor ez legyen az! Úgy válogattuk össze ezt a csomagot, tapasztalt horgászokkal közösen, hogy mindig legyen az ép aktuális körülményekhez megfelelő csalid.

Image 208

A csomag tartalma:

 1. Flatnos Pearl Blue Lemonade - 3.990 Ft
 2. Headbanger Shad 16 cm -UV Clown - Suspending - 6990 Ft
 3. Hidehook Large Shallow 21 cm - Burbot - 4990 Ft
 4. Svartzonker Flash Series McRubber Jr 17 cm - Shiner & Perch - 3590 Ft
 5. Svartzonker Ticsaren 11 cm, 37 g - Sunrise Carp - 4690 Ft
 6. Svartzonker McTail Original 94g Slow Sink - FireTiger - 6680 Ft
 7. Svartzonker 10/0 offset horog 1 db + Svartzonker Stinger Small 6 cm 1 db, + harapásálló fluorocarbon előke 40 cm, 0,91 mm, 36 kg 1 db - 3450 Ft

A csomag tartalmaz a hat nyerő csali mellett egy harapásálló előkét (Pázmány Péter féle), egy megfelelő méretű, minőségi (10/0) offset horgot és egy stingert is, így a készlet azonnali bevetésre kész.

Garancia! Hogy lásd, hogy mennyire bízunk ezekben a csalikban, még azt is felajánljuk neked, hogy: ha egy min.3 napos horgásztúra során egy kapást sem tudtál kicsikarni, pedig adtál elég esélyt nekik, az-az használtad a műcsalikat rendesen, de semmi eredmény, akkor visszaküldheted, és mi minden további cécó nélkül visszaküldjük a pénzed. Bízunk a csalikban és bízunk Benned.

Miért érdemes megrendelned ezt a csomagot most:

 • - Rendkívül hatékony, fogós csalikat tartalmaz a csomag! Tapasztalt horgászokkal közösen, hosszas morfondírozás után állítottuk össze.
 • - Kedvező ár: 34.380 Ft helyett a csomag most 27.504 Ft-ba kerül, azaz most 20% -ot takaríthatsz meg
 • - Ingyenes kiszállítás bárhová Magyarország területén
 • - További extra kedvezmények: a weboldalunkról megrendelt bármilyen más termék arából 10% extra kedvezményt adunk neked a 2020 év végéig. Hogy működik: miután megkaptuk a megrendelésedet, küldünk e-mailben egy személyre szóló kódot, amely segítségével az év végéig 10% extra kedvezménnyel vásárolhatsz a webáruházunkban. Ennyire egyszerű! (Figyelem: más-, kedvezményes áron kínált termékre, csomagokra ez az extra 10%-os kedvezmény nem alkalmazható)

További ajándék műcsali(k) ingyen!

Ha már a vevőnk vagy, vagy miután megrendeltél egyet a műcsalis csomagjainkból, és ajánlod őket a barátaidnak is, és két barátod megrendel egy-egy egy csomagot, akkor kapsz tőlünk ajándékba egy eredeti Svartzonkertail Junior 17,5cm - Norse műcsalit 5.490 Ft értékben.

Hogy működik: a barátaidnak a megrendelésen fel kell tüntetniük az "Üzenet" ablakban a nevedet, azzal a megjegyzéssel, hogy te ajánlottad a figyelmükbe a műcsalis csomagjainkat (Pl: ajánlotta Ludas Matyi). Ennyire egyszerű! (Természetesen Te már korábban a vásárlónk kell legyél. Akár úgy, hogy te is megrendelted ezt a csomagot, vagy Te már vásároltál korábban tőlünk bármi mást. Ha több mint 2 barátod rendeli meg a csomagot tőlünk, akkor a második, vagy a további műcsalik színét természetesen Te fogod megválasztani. A szabály egyszerű: minden két barátod megrendelője egy eredeti Svartzonker műcsalit fog eredményezni neked. Csak az első színe lesz Norse, a többit te választod ki :-), nincsen felső határ )

Ajánlatunk 2020.07.15-ig érvényes.

Tipp: Siess, a rendelkezésre álló csomagok száma korlátozott.

Ezt a csomagot itt tudod megrendelni!

Ha további információra van szükséged keress bennünket: support@goforbigpike.com e-mail címen.
Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data