Magic Pike Pack 2020 S1

6 nyerő csali a sikeres csukahorgászathoz - hazai vizekhez igazítva

Ha csak egy marék csalit vinnél magaddal horgászni a következő csuka-pergető túrádra, akkor ez legyen az! Úgy válogattuk össze ezt a csomagot, tapasztalt horgászokkal közösen, hogy mindig legyen az ép aktuális körülményekhez megfelelő csalid.

Image 17

A csomag tartalma:

  1. Gunki Spinnaker 1/2, 14 g, Spinnerbait - Fire Tiger - 2.660 Ft
  2. Headbanger Shad 11 cm - Sexy Shad - Suspending - 4.800 Ft
  3. Kuusamo Hauki 80mm/ 22g - 2.800 Ft
  4. Svartzonker Ticsaren 11 cm, 37 g - Walleye - 4.690 Ft
  5. McRubber Big Bass 12,5 cm (3 pack) - Mix (Parrot, Red Tiger, Coward) - 3090 Ft
  6. Zalt 11 cm - floating- F39 - 4590 Ft
  7. Svartzonker 8/0 offset horog 1 db + Svartzonker Stinger X-Small 4,5 cm 1 db, + harapásálló fluorocarbon előke 40 cm, 0,52 mm, 16 kg 1 db - 2.935 Ft

A csomag tartalmaz a hat nyerő csali mellett egy harapásálló előkét (Pázmány Péter féle), egy megfelelő méretű, minőségi (8/0) offset horgot és egy stingert is, így a készlet azonnali bevetésre kész.

Garancia! Hogy lásd, hogy mennyire bízunk ezekben a csalikban, még azt is felajánljuk neked, hogy: ha egy min.3 napos horgásztúra során egy kapást sem tudtál kicsikarni, pedig adtál elég esélyt nekik, az-az használtad a műcsalikat rendesen, de semmi eredmény, akkor visszaküldheted, és mi minden további cécó nélkül visszaküldjük a pénzed. Bízunk a csalikban és bízunk Benned.

Miért érdemes megrendelned ezt a csomagot most:

  • - Rendkívül hatékony, fogós csalikat tartalmaz a csomag! Tapasztalt horgászokkal közösen, hosszas morfondírozás után állítottuk össze.
  • - Kedvező ár: 25.565 Ft helyett a csomag most 20.452 Ft-ba kerül, azaz most 20% -ot takaríthatsz meg!
  • - További extra kedvezmények: a weboldalunkról megrendelt bármilyen más termék arából 10% extra kedvezményt adunk neked a 2020 év végéig. Hogy működik: miután megkaptuk a megrendelésedet, küldünk e-mailben egy személyre szóló kódot, amely segítségével az év végéig 10% extra kedvezménnyel vásárolhatsz a webáruházunkban. Ennyire egyszerű! (Figyelem: más-, kedvezményes áron kínált termékre, csomagokra ez az extra 10%-os kedvezmény nem alkalmazható)

További ajándék műcsali(k) ingyen!

Ha már a vevőnk vagy, vagy miután megrendeltél egyet a műcsalis csomagjainkból, és ajánlod őket a barátaidnak is, és két barátod megrendel egy-egy egy csomagot, akkor kapsz tőlünk ajándékba egy eredeti Headbanger Shad 11 cm - Chartreuse/Black - Suspending műcsalit 5.490 Ft értékben.

Hogyan működik: a barátaidnak a megrendelésen fel kell tüntetniük az "Üzenet" ablakban a nevedet, azzal a megjegyzéssel, hogy te ajánlottad a figyelmükbe a műcsalis csomagjainkat (Pl: ajánlotta Ludas Matyi). Ennyire egyszerű! (Természetesen Te már korábban a vásárlónk kell legyél. Akár úgy, hogy te is megrendelted ezt a csomagot, vagy Te már vásároltál korábban tőlünk bármi mást. Ha több mint 2 barátod rendeli meg a csomagot tőlünk, akkor a második, vagy a további műcsalik színét természetesen Te fogod megválasztani. A szabály egyszerű: minden két barátod megrendelője egy eredeti Headbanger műcsalit fog eredményezni neked. Csak az első színe lesz Chartreuse/Black, a többit te választod ki :-), nincsen felső határ )

Ajánlatunk 2020.07.15-ig érvényes.

Tipp: Siess, a rendelkezésre álló csomagok száma korlátozott.

Ezt a csomagot itt tudod megrendelni!

Ha további információra van szükséged keress bennünket: support@goforbigpike.com e-mail címen.
Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data