Dobb Daddy - SH Polkagrisen

7990 HUF
Kategóriák: Spinfly Műcsalik
Márka: Fly Dressing

A Dobb Daddy egy olyan különleges műcsali, amely sikeresen párosítja a műlegyek könnyed, pulzáló mozgását, a nehezebb jerk műcsalik könnyen dobhatóságával. Egy teljesen új műcsali-koncepció, amely új lehetőségeket teremt a csukák pergető horgászatában.

A Spinfly Dobb Daddy egy Niklas Holmér által, a svéd Fly-Dressingnél kifejlesztett új horgászcsali-rendszer, amely lehetővé teszi a csukás műlegyek használatát, a szokásos spinning pergető horgászfelszereléssel.

A Dobb Daddy még akkor is hatékony, amikor sem a jerk, sem a lágy plasztik csalikra nem reagálnak a csukák, viszont a lassan bevontatott, lágyan pulzáló műlegyek még a legóvatosabb csukákat is támadásra ingerlik.

A Dobb Daddy lehetővé teszi, hogy a méltán híres légy-horgász Niklaus Bauer által tervezett és sikeres használt ( pl a Fly Vs Jerk-ben) nagy-csukás műlegyeket, az egyszerű pergető horgászbottal is könnyedén tudd használni. A különleges és hatékony műcsali súlya 28g.

Ha Dragon Tail cserefarkat szeretnél hozzáilleszteni, akkor csak csatlakoztass egy Fastach Snap-et a hátsó horoghoz, és kösd a farkat a Snap for Tails-hez.

Javasoljuk, hogy vásároljon egy további zacskót Dobb Daddy Rubber Ball gumi-gyöngyszemet, mivel ezek nagyon fontosak a Dobb Daddy rendszer működésének az érdekében, viszont néhány nagyobb kifogott csuka után könnyen elhasználódhatnak.

Kézműves műcsali Svédországból.

28 g, és 18 cm

Egy rövid, informatív videó a Dobb Daddy rendszerről:


Itt pedig egy videó a Dobb Daddy-ról akció közben:Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Dobb Daddy egy olyan különleges műcsali, amely sikeresen párosítja a műlegyek könnyed, pulzáló mozgását, a nehezebb jerk műcsalik könnyen dobhatóságával. Egy teljesen új műcsali-koncepció, amely új lehetőségeket teremt a csukák pergető horgászatában. A Spinfly Dobb Daddy egy Niklas Holmér által, a svéd Fly-Dressingnél kifejlesztett új horgászcsali-rendszer, amely lehetővé teszi a csukás műlegyek használatát, a szokásos spinning pergető horgászfelszereléssel. A Dobb Daddy még akkor is hatékony, amikor sem a jerk, sem a lágy plasztik csalikra nem reagálnak a csukák, viszont a lassan bevontatott, lágyan pulzáló műlegyek még a legóvatosabb csukákat is támadásra ingerlik. A Dobb Daddy lehetővé teszi, hogy a méltán híres légy-horgász Niklaus Bauer által tervezett és sikeres használt ( pl a Fly Vs Jerk-ben) nagy-csukás műlegyeket, az egyszerű pergető horgászbottal is könnyedén tudd használni. A különleges és hatékony műcsali súlya 28g. Ha Dragon Tail cserefarkat szeretnél hozzáilleszteni, akkor csak csatlakoztass egy Fastach Snap-et a hátsó horoghoz, és kösd a farkat a Snap for Tails-hez. Javasoljuk, hogy vásároljon egy további zacskót Dobb Daddy Rubber Ball gumi-gyöngyszemet, mivel ezek nagyon fontosak a Dobb Daddy rendszer működésének az érdekében, viszont néhány nagyobb kifogott csuka után könnyen elhasználódhatnak. Kézműves műcsali Svédországból. 28 g, és 18 cm Egy rövid, informatív videó a Dobb Daddy rendszerről: Itt pedig a Dobb daddy látható akció közben Itt pedig egy videó a Dobb Daddy-ról akció közben:


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás