Fatnose Shad - Hot Pike

3990 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik
Márka: Kanalgratis

A Fatnose Shad Edvin Johansson legújabb csukahorgászatra szánt műcsalija. Hosszabb, magasabb és keskenyebb, mint a kisebb testvére a Flatnose Shad. Kitűnően mozog, könnyen észrevehető a vízben, sok vizet mozgat meg akár nagyon lassú bevontatásnál is, így támadásra késztetve még a legmegátalkodottabb idős csukahölgyeket is.

Edvin Johansson a “Team Galant” csapat tagja, valamint „Horgászni Edvin-el és Philip-el”-ből jól ismert szenvedélyes fiatal csuka-horgász és műcsali készítő.

A Fatnose Shad, akárcsak a kisebbik testvére a Flatnos Shad sokféleképpen szerelhető, azért, hogy bármilyen horgászkörülmény közepette használható legyen. Sekély vízben szerelhetjük Shallow Screw-el, vagy akár Shallow Stinger Tackle Mediumal-al, mélyebb vízben használhatunk Screw-In-Head fejet. Ha akadós pályán, vízinövények között horgászunk, akkor szerelhetjük Offset horoggal is. Még jobban növelhetjük a fogási esélyeinket, ha a farok-részbe egy Rattle Chamber-t is illesztünk.

A Fatnose Shad 23 cm hosszú és 60 g súlyú Svédországban készült kézműves műcsali.

51-70g
LapátfarkúSiess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    


A Fatnose Shad Edvin Johansson legújabb csukahorgászatra szánt műcsalija. Hosszabb, magasabb és keskenyebb, mint a kisebb testvére a Flatnose Shad. Kitűnően mozog, könnyen észrevehető a vízben, sok vizet mozgat meg akár nagyon lassú bevontatásnál is, így támadásra késztetve még a legmegátalkodottabb idős csukahölgyeket is. Edvin Johansson a “Team Galant” csapat tagja, valamint „Horgászni Edvin-el és Philip-el”-ből jól ismert szenvedélyes fiatal csuka-horgász és műcsali készítő. A Fatnose Shad, akárcsak a kisebbik testvére a Flatnos Shad sokféleképpen szerelhető, azért, hogy bármilyen horgászkörülmény közepette használható legyen. Sekély vízben szerelhetjük Shallow Screw-el, vagy akár Shallow Stinger Tackle Mediumal-al, mélyebb vízben használhatunk Screw-In-Head fejet. Ha akadós pályán, vízinövények között horgászunk, akkor szerelhetjük Offset horoggal is. Még jobban növelhetjük a fogási esélyeinket, ha a farok-részbe egy Rattle Chamber-t is illesztünk. A Fatnose Shad 23 cm hosszú és 60 g súlyú Svédországban készült kézműves műcsali.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás