Gator Catfish 35 cm - Natural Perch

7700 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik

Gator Catfish 35 cm tipikusan az a műcsali, amelyet akkor teszel fel, amikor tudod, hogy nagy csuka van a közelben. Életszerű, lassan mozgó "curly tail" farkokkal készült, amely egy különlegesen kialakított lapát-, úgynevezett "paddle tail" farokrészben végződik. A műcsali széles teste feltűnést kelt a vízben, sok vizet megmozgat, a szokatlan farokkialakításának köszönhetően mikrorezgéseket produkál, amely felkelti a nagy csukák érdeklődését. Úgy tervezték, hogy utánozza a kisebb harcsák, valamint a menyhal mozgását, így támadásra ingerli még az egyébképpen óvatos nagyobb csukákat is. Vezethető nagyon lassan, de akár gyorsabban is a víz hőmérséklete, a fényviszonyok szerint. A nagy csukák a kiszámítható, egyenletes mozgású csalikat részesítik előnyben, ezért nem kell "jerkelni", rángatni, ha meg-megállítjuk, akkor is csak apró pöccintésekkel indítsuk újra, lazán, lágyan, csak semmi kapkodás...

Szerelhető stingerrel: M-WAR stinger 3/0, BFT Stinger 3/0, Svartzonker Stinger Large 3/0, ha mélyebben kell vezetni akkor használjunk Screw in Head-et, vagy Fastach Sinker-t. Ha a Miuras Mouse műcsali fejrészével kombináljuk akkor egy igencsak hatékony nagy-csukás műcsalira teszünk szert. Ezzel a kombóval a Fly vs Jerk 12 és 13 csukafogó versenyen több nagy csukát és fogtak, voltak napok amikor ez a csali döntött arról, hogy ki nyeri meg az aznapi versenyt. (a Fly vs Jerk minden évada megtekinthető a YouTube csatornán)

  • Hossza: 35 cm
  • Súlya: 155 g
  • Egy csomag 1 db műcsalit tartalmaz.35cm+
100g felett
Twisterfarkú

Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez    


Gator Catfish 35 cm tipikusan az a műcsali, amelyet akkor teszel fel, amikor tudod, hogy nagy csuka van a közelben. Életszerű, lassan mozgó "curly tail" farkokkal készült, amely egy különlegesen kialakított lapát-, úgynevezett "paddle tail" farokrészben végződik. A műcsali széles teste feltűnést kelt a vízben, sok vizet megmozgat, a szokatlan farokkialakításának köszönhetően mikrorezgéseket produkál, amely felkelti a nagy csukák érdeklődését. Úgy tervezték, hogy utánozza a kisebb harcsák, valamint a menyhal mozgását, így támadásra ingerli még az egyébképpen óvatos nagyobb csukákat is. Vezethető nagyon lassan, de akár gyorsabban is a víz hőmérséklete, a fényviszonyok szerint. A nagy csukák a kiszámítható, egyenletes mozgású csalikat részesítik előnyben, ezért nem kell "jerkelni", rángatni, ha meg-megállítjuk, akkor is csak apró pöccintésekkel indítsuk újra, lazán, lágyan, csak semmi kapkodás... Szerelhető stingerrel: M-WAR stinger 3/0, BFT Stinger 3/0, Svartzonker Stinger Large 3/0, ha mélyebben kell vezetni akkor használjunk Screw in Head-et, vagy Fastach Sinker-t. Ha a Miuras Mouse műcsali fejrészével kombináljuk akkor egy igencsak hatékony nagy-csukás műcsalira teszünk szert. Ezzel a kombóval a Fly vs Jerk 12 és 13 csukafogó versenyen több nagy csukát és fogtak, voltak napok amikor ez a csali döntött arról, hogy ki nyeri meg az aznapi versenyt. (a Fly vs Jerk minden évada megtekinthető a YouTube csatornán)Hossza: 35 cmSúlya: 155 g Egy csomag 1 db műcsalit tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data