Gator Gum 18 cm - Sisu

3200 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik

A Gator Gum Bait swimbait műcsali mint mozgásban, mind hatásában, mind anyagában lenyűgöző. GATOR - egy új svéd márka a Leech Eyewear egyik alapítójától, Alexander "LeechZilla" Lexéntől. A Fly vs Jerk csukafogó horgászversenyen évről évre láthatjuk (YouTube), hogy Alex mennyire hatékonyan horgászik ezekkel a csalikkal. A tavaly Alex csapata nyerte meg ezt a versenyt.

Ez a műcsali fantasztikusan mozog a vízben, akár lassan, akár gyorsan vezeted. A Gator Gum Bait műcsali rövid időn belül rengeteg nagy csukát fogott, hihetetlenül hatékony Svédországban és más országokban egyaránt.

Többféleképpen szerelhetjük: sekélyebb vízben klasszikus stingerrel: Svartzonker Stinger - Small 6 cm, vagy M-WAR stinger 1/0 , ha mélyebben szeretnénk vezetni, akkor használjunk egy Screw-in-Head-et, vagy Screw-in-Dots-ot. A farkába illesztett Rattle Chamber-el, növelhetjük a csali fogósságát. Szerelhetjük klasszikus 10/0 jig fejjel, vagy ugyancsak 10/0 offset horoggal is, ha akadósabb a pálya.
Több színekben kapható.

  • Hossza: 18 cm
  • Súlya: 45 g
  • Egy csomag 1 db műcsalit tartalmaz.


18 cm
31-50g
Lapátfarkú


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Gator Gum Bait swimbait műcsali mint mozgásban, mind hatásában, mind anyagában lenyűgöző. GATOR - egy új svéd márka a Leech Eyewear egyik alapítójától, Alexander "LeechZilla" Lexéntől. A Fly vs Jerk csukafogó horgászversenyen évről évre láthatjuk (YouTube), hogy Alex mennyire hatékonyan horgászik ezekkel a csalikkal. A tavaly Alex csapata nyerte meg ezt a versenyt. Ez a műcsali fantasztikusan mozog a vízben, akár lassan, akár gyorsan vezeted. A Gator Gum Bait műcsali rövid időn belül rengeteg nagy csukát fogott, hihetetlenül hatékony Svédországban és más országokban egyaránt. Többféleképpen szerelhetjük: sekélyebb vízben klasszikus stingerrel: Svartzonker Stinger - Small 6 cm, vagy M-WAR stinger 1/0 , ha mélyebben szeretnénk vezetni, akkor használjunk egy Screw-in-Head-et, vagy Screw-in-Dots-ot. A farkába illesztett Rattle Chamber-el, növelhetjük a csali fogósságát. Szerelhetjük klasszikus 10/0 jig fejjel, vagy ugyancsak 10/0 offset horoggal is, ha akadósabb a pálya.Több színekben kapható.Hossza: 18 cmSúlya: 45 g Egy csomag 1 db műcsalit tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás