Grimman Polarised Fishing Glasses - Bait - Yellow - sárga

19180 HUF
Kategóriák: Napszemüvegek
Márka: Grimman

A Grimman Bait Polarised Fishing Glasses egy, a horgászoknak kifejlesztett polarizált napszemüveg Finnországból. A hagyományosan megtervezett keret szatén gumírozott bevonatot kapott, hogy optimális tapadást biztosítson. Így a napszemüveg mindig a helyén marad és nem esik le könnyen, akár extrémebb időjárási körülmények között horgászik, akár élénkebb mozgást, hajladozást végez például fárasztás közben. A polarizált lencsék kiszűrik a vízfelszínről visszaverődő fényt, zavaró tükröződést és lehetővé teszik, hogy a vízbe "belelátva" szemmel tudja követni a műcsalija mozgását.

A Grimman Bait polarizált horgász napszemüveg két lencse-opcióval érhető el: a barna lencséjűt a napsütéses, fényesebb napokra szánták, míg a sárga lencséjűt a felhős, esős, sötétebb napokra. A lencsék karcolásmentes védőréteggel vannak bevonva.
A Grimman napszemüvegeket mindig cordura kemény tokban és törlőkendővel szállítjuk.
Grimman napszemüveg
Gábor Ellenőrzött vásárló 2022-09-09

A napszemüveg tökéletesen illeszkedik, a kiszolgálásban nem lehet hibát találni. :-)Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez    


A Grimman Bait Polarised Fishing Glasses egy, a horgászoknak kifejlesztett polarizált napszemüveg Finnországból. A hagyományosan megtervezett keret szatén gumírozott bevonatot kapott, hogy optimális tapadást biztosítson. Így a napszemüveg mindig a helyén marad és nem esik le könnyen, akár extrémebb időjárási körülmények között horgászik, akár élénkebb mozgást, hajladozást végez például fárasztás közben. A polarizált lencsék kiszűrik a vízfelszínről visszaverődő fényt, zavaró tükröződést és lehetővé teszik, hogy a vízbe "belelátva" szemmel tudja követni a műcsalija mozgását. A Grimman Bait polarizált horgász napszemüveg két lencse-opcióval érhető el: a barna lencséjűt a napsütéses, fényesebb napokra szánták, míg a sárga lencséjűt a felhős, esős, sötétebb napokra. A lencsék karcolásmentes védőréteggel vannak bevonva. A Grimman napszemüvegeket mindig cordura kemény tokban és törlőkendővel szállítjuk.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data