Gunki BCR 400 HD Baitcasting Reel

44990 HUF
Márka: Gunki

A Gunki BCR 400 HD a csuka horgászatára méretezett nagyon jó áron piacra dobott multiplikátoros orsó a Gunkitól. A 4,7: 1 áttételi arány tökéletes a lassú csalivezetéshez, kiváló a lágy plasztik műcsalikhoz, a lapát- (paddletail), vagy twister- farkú (curly-tail) nagy műcsalikhoz, jerkeléshez, stb. Sok erőt biztosít a nagy és nehéz csalikkal való horgászathoz, valamint a nagy halakkal történő kemény küzdelmek során is rendelkezésünkre áll a szükséges erő. Ergonomikus kialakítású, tökéletesen illeszkedik a kezedbe az aszimmetrikus kialakításnak köszönhetően.

Kiváló minőségű rozsdamentes acélcsapágyak, végtelenített anti-revers visszaforgásgátló, könnyű alumínium dob, erőteljes és progresszív harcifék, ovális zsinórvezető gyűrű, amely hosszabb és simább dobásokat tesz lehetővé és ergonomikus "easygrip" markolat.

Más szóval ez a multiplikátoros orsó minden tulajdonsággal rendelkezik ami egy-, a nagy csuka horgászatra szánt high-end orsótól elvárható. Ha minket kérdezel, ez a Gunki BCR 400 HD valószínűleg a piacon jelenleg elérhető legelőnyösebb ár/érték arányú multiplikátoros orsó, nem véletlenűl ennyire népszerű a skandináv államokban.

7 golyóscsapágy, 1 tűcsapágy, áttételi arány 4,7: 1, zsinór-kapacitás 0,32mm / 170m, súly 261 gr.Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez    


A Gunki BCR 400 HD a csuka horgászatára méretezett nagyon jó áron piacra dobott multiplikátoros orsó a Gunkitól. A 4,7: 1 áttételi arány tökéletes a lassú csalivezetéshez, kiváló a lágy plasztik műcsalikhoz, a lapát- (paddletail), vagy twister- farkú (curly-tail) nagy műcsalikhoz, jerkeléshez, stb. Sok erőt biztosít a nagy és nehéz csalikkal való horgászathoz, valamint a nagy halakkal történő kemény küzdelmek során is rendelkezésünkre áll a szükséges erő. Ergonomikus kialakítású, tökéletesen illeszkedik a kezedbe az aszimmetrikus kialakításnak köszönhetően. Kiváló minőségű rozsdamentes acélcsapágyak, végtelenített anti-revers visszaforgásgátló, könnyű alumínium dob, erőteljes és progresszív harcifék, ovális zsinórvezető gyűrű, amely hosszabb és simább dobásokat tesz lehetővé és ergonomikus "easygrip" markolat. Más szóval ez a multiplikátoros orsó minden tulajdonsággal rendelkezik ami egy-, a nagy csuka horgászatra szánt high-end orsótól elvárható. Ha minket kérdezel, ez a Gunki BCR 400 HD valószínűleg a piacon jelenleg elérhető legelőnyösebb ár/érték arányú multiplikátoros orsó, nem véletlenűl ennyire népszerű a skandináv államokban. 7 golyóscsapágy, 1 tűcsapágy, áttételi arány 4,7: 1, zsinór-kapacitás 0,32mm / 170m, súly 261 gr.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data