Gunki Powergame FV 300 Reel

29980 HUF
-20%
23984 HUF
Márka: Gunki

A POWER GAME termékcsalád sokoldalúan használható orsókból és horgászbotokból áll, kimondottan erős, nagyobb testű halak horgászatához fejlesztették ki. Ezek a precíz és erős szerkezetek megfelelnek a modern pergetőhorgászat kívánalmainak, lefedik a horgászok által alkalmazott és folyamatosan fejlődő horgászmódszerek széles skáláját.

A Gunki Powergame FV 300 Reel pergető horgászorsót kimondottan nagyhalas horgászathoz tervezték. Az erős, tartós szerkezet alkalmas a nehéz, nagy méretű műcsalis horgászathoz, az erőteljes, nagy távolságra történő dobásokhoz. Lágy, sima futás, megbízható, erős, progresszív fékrendszer jellemzi. A dobot kifejezetten fonót zsinór használatához tervezték. Nagy teljesítmény és remek ár-érték arány jellemzi ezt a remek szerkezetet.
Méret: 3000
Súly: 259g
Csapágyak: 5+1
Áttétel:5,2/1
Zsinórkapacitás: 0,17 mm/150m
Visszatekerés: 77 cm/tekerés

Siess! Már csak 3 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A POWER GAME termékcsalád sokoldalúan használható orsókból és horgászbotokból áll, kimondottan erős, nagyobb testű halak horgászatához fejlesztették ki. Ezek a precíz és erős szerkezetek megfelelnek a modern pergetőhorgászat kívánalmainak, lefedik a horgászok által alkalmazott és folyamatosan fejlődő horgászmódszerek széles skáláját. A Gunki Powergame FV 300 Reel pergető horgászorsót kimondottan nagyhalas horgászathoz tervezték. Az erős, tartós szerkezet alkalmas a nehéz, nagy méretű műcsalis horgászathoz, az erőteljes, nagy távolságra történő dobásokhoz. Lágy, sima futás, megbízható, erős, progresszív fékrendszer jellemzi. A dobot kifejezetten fonót zsinór használatához tervezték. Nagy teljesítmény és remek ár-érték arány jellemzi ezt a remek szerkezetet. Méret: 3000Súly: 259gCsapágyak: 5+1Áttétel:5,2/1Zsinórkapacitás: 0,17 mm/150mVisszatekerés: 77 cm/tekerés


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás