Guppie 13,5 cm -Red Perch

9990 HUF
Kategóriák: Hibrid műcsalik Műcsalik

2002 óta a TrueGlide Guppie standardszámba megy a kézműves, fából készült "glide" (sikló) műcsalik piacán. Számos horgászversenyt nyertek meg már ezzel a csalival, számtalan hatalmas csuka, személyes rekord köthető hozzá, valamint jó néhány a gyűjtők szekrényeiben tált helyet.

Az egyik első dolog, amit az emberek észrevesznek a Guppie-val kapcsolatban, az az, hogy ez a csali egy igazi műalkotás. Eddig ezek a színek csak a Joe Peterson által gyártott, kézzel festett fa műcsalik esetében voltak elérhetőek. A svéd CWC cég Petersonnal együttműködve először dobta piacra ezeket az egyedi színeket. Ezek a csalik követik a Peterson féle 3-D hatást elérő, több rétegű festési technikát, amelyről a TrueGlide csalik híresek lettek.

A nyilvánvalóan szép megjelenés mellett a Guppie-kat úgy tervezték, hogy néhány egyedi funkciót is ellássanak, amelyek révén az egyik leghatékonyabb műcsalinak bizonyultak. A Guppie kompakt alakja biztosítja, hogy a horgok mindig hatékonyan akadhassanak kapáskor. A csali testformája, valamint a cserélhető gumifarkak egyedi mozgást tesznek lehetővé. A Guppie egy innovatív rugós csavarral rendelkezik a csali végén, a lágy plasztik farokrész rögzítésének az érdekében. A csali dinamikáját egyszerűen meg tudja változtatni a különböző típusú faroktípusok egyikének a becsavarásával.

13,5cm, 120gr, Sinks (süllyedő) 30 cm/s.13,5 cm
100-120g
Sinking

Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez    

2002 óta a TrueGlide Guppie standardszámba megy a kézműves, fából készült "glide" (sikló) műcsalik piacán. Számos horgászversenyt nyertek meg már ezzel a csalival, számtalan hatalmas csuka, személyes rekord köthető hozzá, valamint jó néhány a gyűjtők szekrényeiben tált helyet. Az egyik első dolog, amit az emberek észrevesznek a Guppie-val kapcsolatban, az az, hogy ez a csali egy igazi műalkotás. Eddig ezek a színek csak a Joe Peterson által gyártott, kézzel festett fa műcsalik esetében voltak elérhetőek. A svéd CWC cég Petersonnal együttműködve először dobta piacra ezeket az egyedi színeket. Ezek a csalik követik a Peterson féle 3-D hatást elérő, több rétegű festési technikát, amelyről a TrueGlide csalik híresek lettek. A nyilvánvalóan szép megjelenés mellett a Guppie-kat úgy tervezték, hogy néhány egyedi funkciót is ellássanak, amelyek révén az egyik leghatékonyabb műcsalinak bizonyultak. A Guppie kompakt alakja biztosítja, hogy a horgok mindig hatékonyan akadhassanak kapáskor. A csali testformája, valamint a cserélhető gumifarkak egyedi mozgást tesznek lehetővé. A Guppie egy innovatív rugós csavarral rendelkezik a csali végén, a lágy plasztik farokrész rögzítésének az érdekében. A csali dinamikáját egyszerűen meg tudja változtatni a különböző típusú faroktípusok egyikének a becsavarásával. 13,5cm, 120gr, Sinks (süllyedő) 30 cm/s.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás