Headbanger Shad 16 cm - Black Metal - Floating

0 HUF
Kategóriák: Hibrid műcsalik Műcsalik
Márka: Headbanger

A Headbanger műcsalik eddig soha nem látott kreativitással és változatossággal mozognak a vízben. Ezek az innovatív, új, svéd műcsalik valami igazán újat hoznak a csukahorgászatban. A Headbanger hibrid műcsali család legújabb tagja a Headbanger Shad 16 cm modell.

Kombinálja a támolygó, kiszámíthatatlan Headbanger mozgást a halszerű úszó mozgással, amelyet a cserélhető lapátfarok kölcsönöz neki. A Headbanger Shad a ragadozó halak horgászatában olyan újítást hoz, amelyet egyetlen más csali sem tud utánacsinálni. Egyszerűen megbolondítja a csukákat, még a passzív ragadozókat is támadásra ingerli a furcsa, kiszámíthatatlan mozgásával.

Nagyon jó mozog az egyszerű, egyenletes bevontatásnál is, de igazán kitűnő munkát akkor végez, amikor meg-meg állítva, apró rántásokkal, "jerkelve" vezetjük.

Ez a műcsali ABS műanyagból és PVC gumiból van, erős, rozsdamentes acélból készült vázszerkezettel. Ólmot nem tartalmaz. Különböző méretű csörgő golyók hívatottak fokozni a „hang élményt”, hogy még vonzóbbá tegyék a csukák számára ezt az igazán fogós csalit. Premium VMC 9655 PS hármashorgokkal szerelve érkezik. Vontathatjuk akár 2,2 csomó/ 4 km/h sebességgel is.

A farokrészt könnyen cserélhetjük, ha az óramutató járásával ellentétes irányban kicsavarjuk a dugóhúzószerű illesztésből. A csalin van két kis pecek, azért, hogy a helyén tartsák és megakadályozzák, hogy használat közben elforduljon a farokrész.

Ez a műcsali 16 cm hosszú (beleértve a farkát is) és három különböző változatban érhető el:

Úszó (floating) 26g: Ez egy tökéletes, sekély-vizes csali. Lassú bevontatásnál a vízfelszín közelében lehet vele horgászni, nyomot hagyva maga után, hogy a ragadozóhalak felfedezhessék és egy látványos burvány közepében eltűnjön egy agresszív csuka pofájában. Ha mélyebben szeretne vele horgászni, akár 1 m mélyen, akkor csak növelje a bevontatási sebességet, esetleg vigye közelebb a bot hegyét a víz felszínéhez, ha még mélyebben szeretné vezetni azt a csalit. Akár 1,5 m mélyre is lemegy.

Lebegő (suspending) 29g: 1 – 2,5 m között használható csali. A rántások közötti szünetekben szépen lebeg vízközt. Egy jó tipp: állítsuk meg a csalit egy apró rántással, akkor ugyanis elfordul 90 fokkal és szembenéz az őt követő csukával. Nem kétséges, hogy ez a provokatív mozdulat elindítja még a legóvatosabb csuka támadását is.

Süllyedő (Sinking) 33 g: jó választás, ha mélyebb vizeket szeretne vallatni nagy csukák után. 2 – 3,5 m között lehet vele horgászni.16 cm
25-35gNincs készleten

Hozzáadás a kedvencekhez    

A Headbanger műcsalik eddig soha nem látott kreativitással és változatossággal mozognak a vízben. Ezek az innovatív, új, svéd műcsalik valami igazán újat hoznak a csukahorgászatban. A Headbanger hibrid műcsali család legújabb tagja a Headbanger Shad 16 cm modell. Kombinálja a támolygó, kiszámíthatatlan Headbanger mozgást a halszerű úszó mozgással, amelyet a cserélhető lapátfarok kölcsönöz neki. A Headbanger Shad a ragadozó halak horgászatában olyan újítást hoz, amelyet egyetlen más csali sem tud utánacsinálni. Egyszerűen megbolondítja a csukákat, még a passzív ragadozókat is támadásra ingerli a furcsa, kiszámíthatatlan mozgásával. Nagyon jó mozog az egyszerű, egyenletes bevontatásnál is, de igazán kitűnő munkát akkor végez, amikor meg-meg állítva, apró rántásokkal, "jerkelve" vezetjük. Ez a műcsali ABS műanyagból és PVC gumiból van, erős, rozsdamentes acélból készült vázszerkezettel. Ólmot nem tartalmaz. Különböző méretű csörgő golyók hívatottak fokozni a „hang élményt”, hogy még vonzóbbá tegyék a csukák számára ezt az igazán fogós csalit. Premium VMC 9655 PS hármashorgokkal szerelve érkezik. Vontathatjuk akár 2,2 csomó/ 4 km/h sebességgel is. A farokrészt könnyen cserélhetjük, ha az óramutató járásával ellentétes irányban kicsavarjuk a dugóhúzószerű illesztésből. A csalin van két kis pecek, azért, hogy a helyén tartsák és megakadályozzák, hogy használat közben elforduljon a farokrész. Ez a műcsali 16 cm hosszú (beleértve a farkát is) és három különböző változatban érhető el: Úszó (floating) 26g: Ez egy tökéletes, sekély-vizes csali. Lassú bevontatásnál a vízfelszín közelében lehet vele horgászni, nyomot hagyva maga után, hogy a ragadozóhalak felfedezhessék és egy látványos burvány közepében eltűnjön egy agresszív csuka pofájában. Ha mélyebben szeretne vele horgászni, akár 1 m mélyen, akkor csak növelje a bevontatási sebességet, esetleg vigye közelebb a bot hegyét a víz felszínéhez, ha még mélyebben szeretné vezetni azt a csalit. Akár 1,5 m mélyre is lemegy. Lebegő (suspending) 29g: 1 – 2,5 m között használható csali. A rántások közötti szünetekben szépen lebeg vízközt. Egy jó tipp: állítsuk meg a csalit egy apró rántással, akkor ugyanis elfordul 90 fokkal és szembenéz az őt követő csukával. Nem kétséges, hogy ez a provokatív mozdulat elindítja még a legóvatosabb csuka támadását is. Süllyedő (Sinking) 33 g: jó választás, ha mélyebb vizeket szeretne vallatni nagy csukák után. 2 – 3,5 m között lehet vele horgászni.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás