Headbanger Tail - Firetiger - Suspending

9490 HUF
Kategóriák: Hibrid műcsalik Műcsalik
Márka: Headbanger

A Headbanger műcsalik eddig soha nem látott kreativitással és változatossággal mozognak a vízben. Ezek az innovatív svéd műcsalik valami igazán újat hoznak a csukahorgászatban, nem hiányozhat egyetlen szenvedélyes és ambiciózus csukahorgász csalis-dobozából sem.

Ez a kemény műanyagbólés lágy plasztik részekből álló hibrid műcsali igazi őrült módon ugrál a vízben, nem ismétlődő mozgást produkálva, ami igazi kihívást jelent még a tétovázó csukák számára is. Nagyon érzékeny, élénken mozog, akár lassú csalivezetésnél, akár gyorsabb vontatásnál (trolling) is. Már a megjelenését követő első évben nagy feltűnést keltet a skandináv csukahorgászok között, valamint Nyugat-Európában és számtalan nagy csukát fogtak vele.

Ez a remek műcsali ABS műanyagból és PVC gumiból van, szolid, rozsdamentes acélból készült vázszerkezettel. Ólmot nem tartalmaz. Különböző csörgő golyók hívatottak fokozni a „hang élményt”, hogy még vonzóbbá tegyék a csukák számára ezt az igazán fogós csalit. Premium VMC 9655 PS hármashorgokkal szerelve érkezik, a has alatti 1/0, a farokrésznél meg 1-es méret. A farokrész könnyen cserélhető és számtalan színkombinációt tesz lehetővé kinek, kinek a saját ízlése és tapasztalata szerint.

23 cm hosszú (beleértve a farkát is) és három különböző változatban érhető el:

Úszó (floating) 48g: Ez egy tökéletes, sekély vízben jól vezethető „tail” csali. Lassú bevontatásnál a vízfelszín közelében lehet vele horgászni, nyomot hagyva maga után, hogy a ragadozóhalak felfedezhessék és egy látványos burvány közepében eltűnjön egy agresszív csuka pofájában. Ha mélyebben szeretne vele horgászni, akár 1 m mélyen, akkor csak növelje a bevontatási sebességet, esetleg vigye közelebb a bot hegyét a víz felszínéhez, ha még mélyebben szeretné vezetni azt a csalit. Hosszú zsinóron kiengedve, a csónak után gyorsabban vontatva (trolling) a műcsali akár 1,8 -2,5 m-re is lemegy.

Lebegő (suspending) 53g: igazi nőcsábász, a tisztes kort megért csukahölgyek kedvence. A bevontatási mélységet 1-3 m között tudja variálni a bothegy pozíciójával, vontatásnál a kint hagyott zsinór hosszával és a vontatási sebességgel. Amikor megállítja a bevontatást, a csali lebegni fog vízközt. Ha jerkelve, apró rántásokkal vezeti, közben meg-meg állítva, nos, ilyenkor a csali oldalra fordul, mintegy provokatívan szembenézve az őt követő csukával és ez biztosan vehemens kapása fogja ösztönözni a még oly óvatos csukamatuzsálemeket is.

Süllyedő (Sinking) 58 g: jó választás, ha extra súly hozzáadása nélkül szeretne mélyebb vizeket vallatni nagy csukák után. 1,5 – 5 m között lehet vele horgászni.23 cm
45-60g


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Headbanger műcsalik eddig soha nem látott kreativitással és változatossággal mozognak a vízben. Ezek az innovatív svéd műcsalik valami igazán újat hoznak a csukahorgászatban, nem hiányozhat egyetlen szenvedélyes és ambiciózus csukahorgász csalis-dobozából sem. Ez a kemény műanyagbólés lágy plasztik részekből álló hibrid műcsali igazi őrült módon ugrál a vízben, nem ismétlődő mozgást produkálva, ami igazi kihívást jelent még a tétovázó csukák számára is. Nagyon érzékeny, élénken mozog, akár lassú csalivezetésnél, akár gyorsabb vontatásnál (trolling) is. Már a megjelenését követő első évben nagy feltűnést keltet a skandináv csukahorgászok között, valamint Nyugat-Európában és számtalan nagy csukát fogtak vele. Ez a remek műcsali ABS műanyagból és PVC gumiból van, szolid, rozsdamentes acélból készült vázszerkezettel. Ólmot nem tartalmaz. Különböző csörgő golyók hívatottak fokozni a „hang élményt”, hogy még vonzóbbá tegyék a csukák számára ezt az igazán fogós csalit. Premium VMC 9655 PS hármashorgokkal szerelve érkezik, a has alatti 1/0, a farokrésznél meg 1-es méret. A farokrész könnyen cserélhető és számtalan színkombinációt tesz lehetővé kinek, kinek a saját ízlése és tapasztalata szerint. 23 cm hosszú (beleértve a farkát is) és három különböző változatban érhető el: Úszó (floating) 48g: Ez egy tökéletes, sekély vízben jól vezethető „tail” csali. Lassú bevontatásnál a vízfelszín közelében lehet vele horgászni, nyomot hagyva maga után, hogy a ragadozóhalak felfedezhessék és egy látványos burvány közepében eltűnjön egy agresszív csuka pofájában. Ha mélyebben szeretne vele horgászni, akár 1 m mélyen, akkor csak növelje a bevontatási sebességet, esetleg vigye közelebb a bot hegyét a víz felszínéhez, ha még mélyebben szeretné vezetni azt a csalit. Hosszú zsinóron kiengedve, a csónak után gyorsabban vontatva (trolling) a műcsali akár 1,8 -2,5 m-re is lemegy. Lebegő (suspending) 53g: igazi nőcsábász, a tisztes kort megért csukahölgyek kedvence. A bevontatási mélységet 1-3 m között tudja variálni a bothegy pozíciójával, vontatásnál a kint hagyott zsinór hosszával és a vontatási sebességgel. Amikor megállítja a bevontatást, a csali lebegni fog vízközt. Ha jerkelve, apró rántásokkal vezeti, közben meg-meg állítva, nos, ilyenkor a csali oldalra fordul, mintegy provokatívan szembenézve az őt követő csukával és ez biztosan vehemens kapása fogja ösztönözni a még oly óvatos csukamatuzsálemeket is. Süllyedő (Sinking) 58 g: jó választás, ha extra súly hozzáadása nélkül szeretne mélyebb vizeket vallatni nagy csukák után. 1,5 – 5 m között lehet vele horgászni.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás