Hidehook Large Shallow 21 cm - Rainbow

4990 HUF
Márka: Hidehook

Hidehook egy szabadalmaztatott új generációs bokorugró műcsali. Vízinövényekkel benőtt részek horgászatához fejlesztették ki. Tökéletesen utánozza a nagytestű ragadozok táplálékhalait, amelyek a vízinövények és nádasok között bujkálnak. Ezért van az, hogy a más műcsalikkal meghorgászhatatlan helyeken is hihetetlenül hatékony a Hidehook.
A Hidehook-ban alkalmazott egyedülálló horogtartók biztosítják, hogy kapáskor a horgok mindig a megfelelő pozícióba legyenek. A rávágást követően a horgok könnyedén kiszabadulnak a horogtartóból és biztos akasztást tesznek lehetővé a forgó horogillesztésnek köszönhetően, bármennyire is vehemensen védekezzen a megakasztott hal. A forgó horogillesztések a műcsalinak szabad, akadálymentes mozgást biztosítanak a vízinövények, nádszálak között, úgyanakkor kapáskor biztos akasztást tesznek lehetővé.

  • A horgok rejtve vannak a műcsali testében
  • Az egyedülálló forgó horogrögzítések kiemelkedően jó akasztást tesznek lehetővé
  • Könnyebb a ragadozók szájából a horgokat kiszabadítani, kevesebb sérülést okozva a halnak (C&R)
  • A csörgő kamrákba elhelyezett acélgolyók hangja tovább fokozza a csali hatékonyságát

A Hidehook Large Shallow a Hidehook termékcsalád első piacra dobott modellje. A két horoggal ellátott bokorugró műcsali nagy népszerűségnek örvend Finnország, Svédország és Dánia piacain. Számtalan, a vízinövények és nádasok között megbújó hatalmas csukamatuzsálemet sikerült már becsapni ezzel az egyedülálló műcsalival.

Hossza: 21 cm, Súlya: 59 g


Siess! Már csak 9 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Hidehook egy szabadalmaztatott új generációs bokorugró műcsali. Vízinövényekkel benőtt részek horgászatához fejlesztették ki. Tökéletesen utánozza a nagytestű ragadozok táplálékhalait, amelyek a vízinövények és nádasok között bujkálnak. Ezért van az, hogy a más műcsalikkal meghorgászhatatlan helyeken is hihetetlenül hatékony a Hidehook.A Hidehook-ban alkalmazott egyedülálló horogtartók biztosítják, hogy kapáskor a horgok mindig a megfelelő pozícióba legyenek. A rávágást követően a horgok könnyedén kiszabadulnak a horogtartóból és biztos akasztást tesznek lehetővé a forgó horogillesztésnek köszönhetően, bármennyire is vehemensen védekezzen a megakasztott hal. A forgó horogillesztések a műcsalinak szabad, akadálymentes mozgást biztosítanak a vízinövények, nádszálak között, úgyanakkor kapáskor biztos akasztást tesznek lehetővé. A horgok rejtve vannak a műcsali testében Az egyedülálló forgó horogrögzítések kiemelkedően jó akasztást tesznek lehetővé Könnyebb a ragadozók szájából a horgokat kiszabadítani, kevesebb sérülést okozva a halnak (C&R) A csörgő kamrákba elhelyezett acélgolyók hangja tovább fokozza a csali hatékonyságát A Hidehook Large Shallow a Hidehook termékcsalád első piacra dobott modellje. A két horoggal ellátott bokorugró műcsali nagy népszerűségnek örvend Finnország, Svédország és Dánia piacain. Számtalan, a vízinövények és nádasok között megbújó hatalmas csukamatuzsálemet sikerült már becsapni ezzel az egyedülálló műcsalival. Hossza: 21 cm, Súlya: 59 g


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás