Jonny Vobbler - Red Devil

9390 HUF
Kategóriák: Wobbler Műcsalik
Márka: Strike Pro

A svéd Jonny Vobbler a hagyományos, fából készült wobblerek alapján tervezték, de kifinomult és erős, modern műanyagból gyártották, hogy megfeleljen a mai-, igényesebb és keményebb horgászatnak. Ez a remek műcsali sokéves-, a ragadozók horgászata során szerzett tapasztalat eredménye, és eleget tesz a lerafináltabb elvárásoknak is.

Ez a lassan vontatható-, úszó (floating) műcsali a legtapasztaltabb horgászok kezében is jól teljesít, de a kevésbé tapasztalt horgászok is hatékonyan tudnak nagytestű ragadozókra, különösen csukákra pergetni vele.

A Jonny Vobbler az elme munkája, tudáson, tapasztalaton alapszik és az igényesség iránti elkötelezettség eredményeként született meg. A cél , hogy nagyszerű horgászélményekkel szolgáljon, hogy feledhetetlen horgászkalandokban legyen része annak, aki ezekkel a remek műcsalival perget! Nem kétséges, hogy a világ bármely pontján előkelő helyet kap a horgászok csalisdobozzábban.
Egy jó műcsalinak mindig biztosítania kell a megfelelő egyensúlyt a méret, a szín, az alak és a mozgás között. Ugyanakkor tartósnak is kell lennie, kapáskor jó-, és biztos akadást kell biztosítania, valamint a merülési mélységet is tudnunk kell szabályozni. A Jonny Vobler mindezeknek az elvárásoknak megfelel.

13 cm, 50 gr.13,5 cm
Floating
13 cm
41-60g


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A svéd Jonny Vobbler a hagyományos, fából készült wobblerek alapján tervezték, de kifinomult és erős, modern műanyagból gyártották, hogy megfeleljen a mai-, igényesebb és keményebb horgászatnak. Ez a remek műcsali sokéves-, a ragadozók horgászata során szerzett tapasztalat eredménye, és eleget tesz a lerafináltabb elvárásoknak is.Ez a lassan vontatható-, úszó (floating) műcsali a legtapasztaltabb horgászok kezében is jól teljesít, de a kevésbé tapasztalt horgászok is hatékonyan tudnak nagytestű ragadozókra, különösen csukákra pergetni vele. A Jonny Vobbler az elme munkája, tudáson, tapasztalaton alapszik és az igényesség iránti elkötelezettség eredményeként született meg. A cél , hogy nagyszerű horgászélményekkel szolgáljon, hogy feledhetetlen horgászkalandokban legyen része annak, aki ezekkel a remek műcsalival perget! Nem kétséges, hogy a világ bármely pontján előkelő helyet kap a horgászok csalisdobozzábban. Egy jó műcsalinak mindig biztosítania kell a megfelelő egyensúlyt a méret, a szín, az alak és a mozgás között. Ugyanakkor tartósnak is kell lennie, kapáskor jó-, és biztos akadást kell biztosítania, valamint a merülési mélységet is tudnunk kell szabályozni. A Jonny Vobler mindezeknek az elvárásoknak megfelel.13 cm, 50 gr.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás