Kuma Swim 15 cm - Hulken

9660 HUF
Kategóriák: Wobbler Műcsalik

A Kuma Swim 15 cm rendkívül sokoldalú csukafogó műcsali. Halálosan vonzó side-to-side akció jellemzi, apró pöccintésekre, rángatásokra kiszámíthatatlan villanásokkal reagál, ami megbolondítja a csukákat. Nagyon könnyen és hatékonyan vezethető, lehet bárhogyan rángatni, vontatni, crank-elni, jerk-elni, twitch-elni ... Az orrába dupla fület szereltek, azzal a céllal, hogy ezzel is segítség a vízmélység beállítását.

A Kuma Swim szuper-éles BKK hármashorgokkal ellátva érkezik.


A Kuma Swim remekül teljesített a Fly vs Jerk 13-14 csukafogó horgászversenyen is, ahol jónéhány nagy csukát fogtak a Jiggar csapat tagjai ezzel a remek csalival.

Súly: 78 g

Hossz: 15 cm

Süllyedés: sinkingSinking
15 cm
71-90g


Siess! Már csak 9 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Kuma Swim 15 cm rendkívül sokoldalú csukafogó műcsali. Halálosan vonzó side-to-side akció jellemzi, apró pöccintésekre, rángatásokra kiszámíthatatlan villanásokkal reagál, ami megbolondítja a csukákat. Nagyon könnyen és hatékonyan vezethető, lehet bárhogyan rángatni, vontatni, crank-elni, jerk-elni, twitch-elni ... Az orrába dupla fület szereltek, azzal a céllal, hogy ezzel is segítség a vízmélység beállítását. A Kuma Swim szuper-éles BKK hármashorgokkal ellátva érkezik. A Kuma Swim remekül teljesített a Fly vs Jerk 13-14 csukafogó horgászversenyen is, ahol jónéhány nagy csukát fogtak a Jiggar csapat tagjai ezzel a remek csalival. Súly: 78 g Hossz: 15 cm Süllyedés: sinking


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás