Monkey Brute 17 cm (3 pack) - Black Snack

3960 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik
Márka: Kanalgratis

Ezt a remek új-, csuka műcsalit (softbait) a svéd Edvin Johansson tervezte!

A Monkey Brute 17 cm (35gr) kifejezetten lassú és könnyű horgászatra tervezett műcsali. A csalit keskeny testtel és speciális farokkal látták el, amelyet kimondottan úgy terveztek, hogy nagyon vonzó mozgása legyen a vízben, még a nagyon lassú bevontatások esetében is. Támadásra csábító mozgását még akkor is megőrzi, ha rövid szüneteket beiktatva vontatjuk be a csalinkat, közben hagyjuk esni, majd újraindítva várható a brutális kapás. A.Javasoljuk, hogy használja ezt a műcsalit azokon a napokon, amikor a csukának több időre van szüksége a támadás elindításához, nehezen szánja rá magát a kapásra. Igazi csuka-mágnes műcsali a Monkey Brute 17 cm, és titkos fegyverré válhat, amely az ilyen nehéz napokon is segíthet elkapni a csukát! Tökéletes versenycsali.
Többféleképpen szerelhetjük: sekélyebb vízben egy klasszikus Svartzonker Stinger Tackle - Small stingerrel, ha mélyebben szeretnénk vezetni, akkor használjunk egy Screw-in-Head-et, vagy Screw-in-Dots-ot. Ha a farkába illesztünk egy Rattle Chamber-t, akkor nincs az az idős csukahölgy aki ellene tudna állni a csábításnak.

  • Hossza: 17 cm
  • Súlya: 35 g
  • Egy csomag 3 db műcsalit tartalmaz.


31-50g
Lapátfarkú


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Ezt a remek új-, csuka műcsalit (softbait) a svéd Edvin Johansson tervezte! A Monkey Brute 17 cm (35gr) kifejezetten lassú és könnyű horgászatra tervezett műcsali. A csalit keskeny testtel és speciális farokkal látták el, amelyet kimondottan úgy terveztek, hogy nagyon vonzó mozgása legyen a vízben, még a nagyon lassú bevontatások esetében is. Támadásra csábító mozgását még akkor is megőrzi, ha rövid szüneteket beiktatva vontatjuk be a csalinkat, közben hagyjuk esni, majd újraindítva várható a brutális kapás. A.Javasoljuk, hogy használja ezt a műcsalit azokon a napokon, amikor a csukának több időre van szüksége a támadás elindításához, nehezen szánja rá magát a kapásra. Igazi csuka-mágnes műcsali a Monkey Brute 17 cm, és titkos fegyverré válhat, amely az ilyen nehéz napokon is segíthet elkapni a csukát! Tökéletes versenycsali. Többféleképpen szerelhetjük: sekélyebb vízben egy klasszikus Svartzonker Stinger Tackle - Small stingerrel, ha mélyebben szeretnénk vezetni, akkor használjunk egy Screw-in-Head-et, vagy Screw-in-Dots-ot. Ha a farkába illesztünk egy Rattle Chamber-t, akkor nincs az az idős csukahölgy aki ellene tudna állni a csábításnak.Hossza: 17 cmSúlya: 35 g Egy csomag 3 db műcsalit tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás