Monkey Shad 14 cm (3 pack) - Motorpike

2390 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik
Márka: Kanalgratis

Az M-WAR által készített 9 cm-es Monkey Shad műcsali hamar a sügérhorgászok kedvence lett, köszönhetően a diszkrét profiljának és a sajátos finom veretésének. A sügéren kívül azonban egyre-másra fogták vele a szép csukákat és közben néhány szép süllő is beesett. Ekkor született az ötlet, hogy készüljön egy nagyobb változat is a csuka- és a süllő horgászatához. Miután több, Lengyelországból, Franciaországból, Németországból, Svédországból és más országokból származó eredményes csukahorgásszal is elbeszélgettek, arra a következtetésre jutottak, hogy a legtöbb horgász számára 14 cm-es méret lenne az ideális a csuka horgászatához.
Ezzel a csalival rengeteg csukát lehet fogni, akár a méret-, akár a darabszám számít, akár mindkettő... Eredményes horgászatra számíthatsz vele mindenképpen.
A Monkey Shad 14 cm egy sokoldalú, hatékony csukacsali, igencsak kedvező áron!

Igen sokféleképpen szerelhető, íme a három kedvencünk:
1. Sekély vizes pergetéshez - Svartzonker Stinger Tackle - X-Small stingerrel szerelve
2. Hagyományos jigfejen prezentálva - Svartzonker Jig Head Long 10/0
3. Növénnyel benőtt részeken - Svartzonker Offset Hook Small 10/0
Kapható Arknasas Shiner, Frozen, Kiwi Bite, Motorpike, Hot Pike és Ghost Roach színekben.

  • Hossza: 14 cm
  • Súlya: 22 g
  • Egy csomag 3 db műcsalit tartalmaz.17 cm
20-30g
LapátfarkúSiess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Az M-WAR által készített 9 cm-es Monkey Shad műcsali hamar a sügérhorgászok kedvence lett, köszönhetően a diszkrét profiljának és a sajátos finom veretésének. A sügéren kívül azonban egyre-másra fogták vele a szép csukákat és közben néhány szép süllő is beesett. Ekkor született az ötlet, hogy készüljön egy nagyobb változat is a csuka- és a süllő horgászatához. Miután több, Lengyelországból, Franciaországból, Németországból, Svédországból és más országokból származó eredményes csukahorgásszal is elbeszélgettek, arra a következtetésre jutottak, hogy a legtöbb horgász számára 14 cm-es méret lenne az ideális a csuka horgászatához.Ezzel a csalival rengeteg csukát lehet fogni, akár a méret-, akár a darabszám számít, akár mindkettő... Eredményes horgászatra számíthatsz vele mindenképpen. A Monkey Shad 14 cm egy sokoldalú, hatékony csukacsali, igencsak kedvező áron! Igen sokféleképpen szerelhető, íme a három kedvencünk:1. Sekély vizes pergetéshez - Svartzonker Stinger Tackle - X-Small stingerrel szerelve2. Hagyományos jigfejen prezentálva - Svartzonker Jig Head Long 10/03. Növénnyel benőtt részeken - Svartzonker Offset Hook Small 10/0Kapható Arknasas Shiner, Frozen, Kiwi Bite, Motorpike, Hot Pike és Ghost Roach színekben. Hossza: 14 cm Súlya: 22 g Egy csomag 3 db műcsalit tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás