Salmo Slider 10cm - Sinking - Bleeding Blue Shad

4990 HUF
Kategóriák: Műcsalik Wobbler

A Samo Slider az első legendásan hatékony európai glider műcsali, amelyet nem igazán kell bemutatni a pergető horgászoknak. Világszerte számos díjat és elismerő értékelést kapott a horgászoktól.
Elmondható, hogy a SLIDER új korszakot nyitott a műcsalik világában. Mind az egyedi forma (a legtöbbet másolt műcsali), mind a fantasztikus, egyedülálló akció elvarázsol minden ragadozót. A SLIDER fő erőssége, hogy nincs rossz módszer a horgászatára. Bármilyen vezetési technika mellet is hatékonynak bizonyult!
Merülés: 1m
10cm, 46g - Sinking (süllyedő)Sinking
5 - 10 cm
41-60g


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Samo Slider az első legendásan hatékony európai glider műcsali, amelyet nem igazán kell bemutatni a pergető horgászoknak. Világszerte számos díjat és elismerő értékelést kapott a horgászoktól.Elmondható, hogy a SLIDER új korszakot nyitott a műcsalik világában. Mind az egyedi forma (a legtöbbet másolt műcsali), mind a fantasztikus, egyedülálló akció elvarázsol minden ragadozót. A SLIDER fő erőssége, hogy nincs rossz módszer a horgászatára. Bármilyen vezetési technika mellet is hatékonynak bizonyult!Merülés: 1m10cm, 46g - Sinking (süllyedő)


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás