Saxa Split Ring - 6 mm - kulcskarika

1300 HUF
Márka: Saxa

 

 

A Saxa Split Ring kulcskarikák kifejezetten a pergető horgászathoz készültek. Bármilyen csalihoz, vagy szerelékhez használhatja őket. Erőss anyagból készültek, meg a legkeményebb fárasztás során sem fognak eltörni.

A kisebb méretűek a kisebb műcsalikhoz, szerelékhez, vagy stinger-ekhez alkalmasak, a nagyobbak kiválóak a nagy csalikhoz, csuka-stingerek, előkék, szerelékek összeállításhoz.

Tipp!

Használjon két kulcskarikát, ha attól tart, hogy a hal ki tud fordulni vagy csavarodni a horogból a szereléke merevsége miatt.

Size 7 – 9 mm

Size 6 – 8 mm

Size 5 – 7,5 mm

Size 4 – 6 mm

Size 3 – 5,5 mm

Egy csomag 10 darabot tartalmaz.Kulcskarikák


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

    A Saxa Split Ring kulcskarikák kifejezetten a pergető horgászathoz készültek. Bármilyen csalihoz, vagy szerelékhez használhatja őket. Erőss anyagból készültek, meg a legkeményebb fárasztás során sem fognak eltörni. A kisebb méretűek a kisebb műcsalikhoz, szerelékhez, vagy stinger-ekhez alkalmasak, a nagyobbak kiválóak a nagy csalikhoz, csuka-stingerek, előkék, szerelékek összeállításhoz. Tipp! Használjon két kulcskarikát, ha attól tart, hogy a hal ki tud fordulni vagy csavarodni a horogból a szereléke merevsége miatt. Size 7 – 9 mm Size 6 – 8 mm Size 5 – 7,5 mm Size 4 – 6 mm Size 3 – 5,5 mm Egy csomag 10 darabot tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás