Saxa Reed Spinning Reels - 3000 - pergető orsó

0 HUF
-15%
13540.5 HUF
Márka: Saxa

A Saxa a horgászbotokat és orsókat durva körülmények közötti használatra tervezték Finnországban. Nem a legkönnyebbek, viszont hosszú távon lehet számítani rájuk. A Saxa minden egyes termékét speciálisan egy halfajta horgászatához, vagy egy bizonyos horgásztechnikához fejlesztették ki. A finn fejlesztők és tesztelők folyamatosan dolgoznak azon, hogy a termékeik egyre jobbak és jobbak legyenek. A Saxánál büszkék arra, hogy a horgászbotjaik a saját árkategóriájuk legjobbjai.

A Saxa Reed pergető orsókat általános használatra tervezték. Hitünő a kezdők számára is, de az igényes, tapasztalt horgászok elvárásainak is megfelel. Az alumínium orsó és orsótest még nehéz körülmények között használat esetén is, hosszú évekig megbízható erős, tartós orsót garantál. A puha EVA borítás a hajtókar markolatán extra kényelmet és biztos fogást biztosít.

3 méretben érhető el 1000, 2000 és 3000

 

Csapágyak (db): 5

Max. terhelhetőség: 5 kg

Áttétel: 5,2: 1

 

Tömege: 255g

 

 

Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.Nincs készleten

Hozzáadás a kedvencekhez    

A Saxa a horgászbotokat és orsókat durva körülmények közötti használatra tervezték Finnországban. Nem a legkönnyebbek, viszont hosszú távon lehet számítani rájuk. A Saxa minden egyes termékét speciálisan egy halfajta horgászatához, vagy egy bizonyos horgásztechnikához fejlesztették ki. A finn fejlesztők és tesztelők folyamatosan dolgoznak azon, hogy a termékeik egyre jobbak és jobbak legyenek. A Saxánál büszkék arra, hogy a horgászbotjaik a saját árkategóriájuk legjobbjai. A Saxa Reed pergető orsókat általános használatra tervezték. Hitünő a kezdők számára is, de az igényes, tapasztalt horgászok elvárásainak is megfelel. Az alumínium orsó és orsótest még nehéz körülmények között használat esetén is, hosszú évekig megbízható erős, tartós orsót garantál. A puha EVA borítás a hajtókar markolatán extra kényelmet és biztos fogást biztosít. 3 méretben érhető el 1000, 2000 és 3000   Csapágyak (db): 5 Max. terhelhetőség: 5 kg Áttétel: 5,2: 1   Tömege: 255g     Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás