Saxa Shade 7’7’’ 30-90 g - The Pike Edition - casting horgászbot

61600 HUF
Márka: Saxa

A Saxa Shade 7’7’’ 30-90 g - The Pike Edition a nagytestű "nehézfiúknak" szánt, nagyon könnyű casting horgászbot Finnországból. Célzottan nagy csukákra való pergető horgászathoz tervezték, elsősorban az Észak-Európában nagyon népszerű-, nagy méretű plasztik műcsalikhoz.

A horgászbot 40T szénszálból készült, Fuji orsótartóval és Fuji gyűrűkkel szerelték. A zsinórvezető gyűrűk kicsik és könnyűek, azért, hogy a zsinór minél közelebb fusson a horgászbot szárához. Így még a legkisebb rezdülést, a nagy csukákra jellemző, néha igencsak óvatos, toló-kapást is érzékelni fogod.

A horgászbot erős, gerinces, a spicc akciója viszont lágyabb. Ez a nehéz gumihalakkal, vastagabb, fonott zsinórral történő pergetésnél előnyös, így jobban lehet érzékelni a csali mozgását. Az erős gerinc a nagy csukák fárasztása során mutatja meg a halaknak, hogy igazából ki is itt a főnök.

A horgászbot súlya mindössze 136 g, nagyon kényelmesen lehet vele horgászni, viszont erős: akár a 90 g súlyú műcsalikat is el lehet vele dobni könnyedén. Hossza 7’7” (231 cm) és 2 darabból áll, így szállítása sem jelent problémát.

A Saxa Shade The Pike Edition egy igazán szép horgászbot, minőségi EVA markolattal.

Akár tapasztalt csukahorgász vagy, akár kezdő, ez a horgászbot egyértelműen a „kell nekem” kategóriába tartozik. Könnyű, erős, szép, a Saxa csúcsmodellje és három év garanciát vállalunk rá.

Bot anyaga: 40T carbon
Hossz: 2,31 m
Szállítási hossz: 1,2 m
Dobósúly: 40-90 g
Súlya: 136 g

Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez    


A Saxa Shade 7’7’’ 30-90 g - The Pike Edition a nagytestű "nehézfiúknak" szánt, nagyon könnyű casting horgászbot Finnországból. Célzottan nagy csukákra való pergető horgászathoz tervezték, elsősorban az Észak-Európában nagyon népszerű-, nagy méretű plasztik műcsalikhoz. A horgászbot 40T szénszálból készült, Fuji orsótartóval és Fuji gyűrűkkel szerelték. A zsinórvezető gyűrűk kicsik és könnyűek, azért, hogy a zsinór minél közelebb fusson a horgászbot szárához. Így még a legkisebb rezdülést, a nagy csukákra jellemző, néha igencsak óvatos, toló-kapást is érzékelni fogod. A horgászbot erős, gerinces, a spicc akciója viszont lágyabb. Ez a nehéz gumihalakkal, vastagabb, fonott zsinórral történő pergetésnél előnyös, így jobban lehet érzékelni a csali mozgását. Az erős gerinc a nagy csukák fárasztása során mutatja meg a halaknak, hogy igazából ki is itt a főnök. A horgászbot súlya mindössze 136 g, nagyon kényelmesen lehet vele horgászni, viszont erős: akár a 90 g súlyú műcsalikat is el lehet vele dobni könnyedén. Hossza 7’7” (231 cm) és 2 darabból áll, így szállítása sem jelent problémát. A Saxa Shade The Pike Edition egy igazán szép horgászbot, minőségi EVA markolattal. Akár tapasztalt csukahorgász vagy, akár kezdő, ez a horgászbot egyértelműen a „kell nekem” kategóriába tartozik. Könnyű, erős, szép, a Saxa csúcsmodellje és három év garanciát vállalunk rá.Bot anyaga: 40T carbon Hossz: 2,31 m Szállítási hossz: 1,2 m Dobósúly: 40-90 g Súlya: 136 gArról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data