Saxa Spectre Fishing Rods - 7´ 5-21g - casting pergető horgászbot

32180 HUF
Márka: Saxa

A finn Saxa Specter az igényes horgászok számára készült horgászbot. 20T karbonszálból gyártották, két részes és nagyon szép. Az orsórögzítők és a zsinórvezető gyűrűk csúcsminőségűek és tartósak. Mindez mellé kellemes fogású, minőségi EVA markolat jár, így egy igazi „nagyágyúval” indulhatsz a csatába.

4 Különböző modell kapható: spinnig és a casting (multiplikátor) orsótartókkal szerelve.

7´ (≃ 212 cm) 5-21g

Süllő, sügér és csuka pergető horgászatához tervezték.

Hosszú dobásokat tesz lehetővé, akár kisebb műcsalikkal is messze lehet dobni. Ugyanakkor gerinces: fárasztás közben képes lenyugtatni a nagyobb halakat is.

Legjobb adottságait a süllőhorgászat során mutatja meg, de igazán jól viselkedik könnyű csukahorgászat közben is.

8´0" ( ≃ 244 cm) 20-60g "The Big Gun" („A Nagy Fegyver”)

A nagy halak számára fejlesztették ki.

A nagy műcsalik általában sok hal érdeklődését felkeltik, de az igazán nagy csukák óvatosak. Ha egyszer sikerült kapásra bírni őket , akkor már biztosan nem akarod elszalasztani. Ez a horgászbot rendelkezik azzal az erővel hogy meg tudd akasztani az igazán nagy csukát is, és elég gerinces ahhoz, hogy biztonságot nyújtson a kemény fárasztás során.

Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.
Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    


A finn Saxa Specter az igényes horgászok számára készült horgászbot. 20T karbonszálból gyártották, két részes és nagyon szép. Az orsórögzítők és a zsinórvezető gyűrűk csúcsminőségűek és tartósak. Mindez mellé kellemes fogású, minőségi EVA markolat jár, így egy igazi „nagyágyúval” indulhatsz a csatába. 4 Különböző modell kapható: spinnig és a casting (multiplikátor) orsótartókkal szerelve. 7´ (≃ 212 cm) 5-21g Süllő, sügér és csuka pergető horgászatához tervezték. Hosszú dobásokat tesz lehetővé, akár kisebb műcsalikkal is messze lehet dobni. Ugyanakkor gerinces: fárasztás közben képes lenyugtatni a nagyobb halakat is. Legjobb adottságait a süllőhorgászat során mutatja meg, de igazán jól viselkedik könnyű csukahorgászat közben is. 8´0" ( ≃ 244 cm) 20-60g "The Big Gun" („A Nagy Fegyver”) A nagy halak számára fejlesztették ki. A nagy műcsalik általában sok hal érdeklődését felkeltik, de az igazán nagy csukák óvatosak. Ha egyszer sikerült kapásra bírni őket , akkor már biztosan nem akarod elszalasztani. Ez a horgászbot rendelkezik azzal az erővel hogy meg tudd akasztani az igazán nagy csukát is, és elég gerinces ahhoz, hogy biztonságot nyújtson a kemény fárasztás során.Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data