Saxa Spectre Fishing Rods - 8´0" 20-60g "The Big Gun" - Spinning pergető horgászbot

38680 HUF
Márka: Saxa

A finn Saxa Specter az igényes horgászok számára készült horgászbot. 20T karbonszálból gyártották, két részes és nagyon szép. Az orsórögzítők és a zsinórvezető gyűrűk csúcsminőségűek és tartósak. Mindez mellé kellemes fogású, minőségi EVA markolat jár, így egy igazi „nagyágyúval” indulhatsz a csatába.

4 Különböző modell kapható: spinnig és a casting (multiplikátor) orsótartókkal szerelve.

7´2" (≃ 218 cm) 10-30g "All-rounder" (A Mindenes)

Süllő és csuka pergető horgászatához tervezték.

Hosszú dobásokat tesz lehetővé, akár kisebb műcsalikkal is messze lehet dobni. Ugyanakkor gerinces: fárasztás közben képes lenyugtatni a legnagyobb halakat is.

Legjobb adottságait a süllőhorgászat során mutatja meg, de igazán jól viselkedik könnyű csukahorgászat közben is.

8´0" ( ≃ 244 cm) 20-60g "The Big Gun" („A Nagy Fegyver”)

A nagy halak számára fejlesztették ki.

A nagy műcsalik általában sok hal érdeklődését felkeltik, de az igazán nagy csukák óvatosak. Ha egyszer sikerült kapásra bírni őket , akkor már biztosan nem akarod elszalasztani. Ez a horgászbot rendelkezik azzal az erővel hogy meg tudd akasztani az igazán nagy csukát is, és elég gerinces ahhoz, hogy biztonságot nyújtson a kemény fárasztás során.

Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez    


A finn Saxa Specter az igényes horgászok számára készült horgászbot. 20T karbonszálból gyártották, két részes és nagyon szép. Az orsórögzítők és a zsinórvezető gyűrűk csúcsminőségűek és tartósak. Mindez mellé kellemes fogású, minőségi EVA markolat jár, így egy igazi „nagyágyúval” indulhatsz a csatába. 4 Különböző modell kapható: spinnig és a casting (multiplikátor) orsótartókkal szerelve. 7´2" (≃ 218 cm) 10-30g "All-rounder" (A Mindenes) Süllő és csuka pergető horgászatához tervezték. Hosszú dobásokat tesz lehetővé, akár kisebb műcsalikkal is messze lehet dobni. Ugyanakkor gerinces: fárasztás közben képes lenyugtatni a legnagyobb halakat is. Legjobb adottságait a süllőhorgászat során mutatja meg, de igazán jól viselkedik könnyű csukahorgászat közben is. 8´0" ( ≃ 244 cm) 20-60g "The Big Gun" („A Nagy Fegyver”) A nagy halak számára fejlesztették ki. A nagy műcsalik általában sok hal érdeklődését felkeltik, de az igazán nagy csukák óvatosak. Ha egyszer sikerült kapásra bírni őket , akkor már biztosan nem akarod elszalasztani. Ez a horgászbot rendelkezik azzal az erővel hogy meg tudd akasztani az igazán nagy csukát is, és elég gerinces ahhoz, hogy biztonságot nyújtson a kemény fárasztás során.Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data