Saxa Spectre Spinning Reels - 3000 - pergető orsó

32690 HUF
Márka: Saxa

A Saxa a horgászbotokat és orsókat durva körülmények közötti használatra tervezték Finnországban. Nem a legkönnyebbek, viszont hosszú távon lehet számítani rájuk. A Saxa minden egyes termékét speciálisan egy halfajta horgászatához, vagy egy bizonyos horgásztechnikához fejlesztették ki. A finn fejlesztők és tesztelők folyamatosan dolgoznak azon, hogy a termékeik egyre jobbak és jobbak legyenek. A Saxánál büszkék arra, hogy a horgászbotjaik a saját árkategóriájuk legjobbjai.

A Saxa Specter pergető orsó fejlesztésénél az volt az elsőrendű szempont, hogy eleget tegyen a sokat próbált, tapasztalt horgászok elvárásainak is. Az alumínium orsó és orsótest egy nehéz körülmények között is, hosszú évekig használható erős, tartós orsót garantál. A nagyon erős de sima futású orsó komoly versenyelőnyt biztosít a rekord méretű halakkal való küzdelemben. Puha EVA borítás a hajtókar markolatán extra kényelmet és biztos fogást biztosít. Három méretben érhető el, az 1000 a könnyű pergetéshez a legmegfelelőbb, a 2000 modellt általános használatra, míg a 3000-es modellt a nehéz csalikkal, nagytestű halakra történő pergetéshez fejlesztették.

 

Csapágyak (db): 6 + 1

Max. terhelhetőség: 9 kg

Áttétel: 5,2: 1

 

Tömege: 280g

 

Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez    


A Saxa a horgászbotokat és orsókat durva körülmények közötti használatra tervezték Finnországban. Nem a legkönnyebbek, viszont hosszú távon lehet számítani rájuk. A Saxa minden egyes termékét speciálisan egy halfajta horgászatához, vagy egy bizonyos horgásztechnikához fejlesztették ki. A finn fejlesztők és tesztelők folyamatosan dolgoznak azon, hogy a termékeik egyre jobbak és jobbak legyenek. A Saxánál büszkék arra, hogy a horgászbotjaik a saját árkategóriájuk legjobbjai. A Saxa Specter pergető orsó fejlesztésénél az volt az elsőrendű szempont, hogy eleget tegyen a sokat próbált, tapasztalt horgászok elvárásainak is. Az alumínium orsó és orsótest egy nehéz körülmények között is, hosszú évekig használható erős, tartós orsót garantál. A nagyon erős de sima futású orsó komoly versenyelőnyt biztosít a rekord méretű halakkal való küzdelemben. Puha EVA borítás a hajtókar markolatán extra kényelmet és biztos fogást biztosít. Három méretben érhető el, az 1000 a könnyű pergetéshez a legmegfelelőbb, a 2000 modellt általános használatra, míg a 3000-es modellt a nehéz csalikkal, nagytestű halakra történő pergetéshez fejlesztették.   Csapágyak (db): 6 + 1 Max. terhelhetőség: 9 kg Áttétel: 5,2: 1   Tömege: 280g   Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás