Strike Wire Pred8or X8, 135m, camo - 0,36mm/30kg

14790 HUF
Márka: Strike Pro

A Strike Wire Pred8or X8 egy 8 fonott szálból álló tömör, szuper-erős pergetőzsinór a svéd CWC-től.
Tömör és erős horgászzsinór a ragadozó halak horgászatához tervezve. Sokoldalúan használható, a tengeri nagyhalas horgászattól a nagy csukák horgászatig mindenre alkalmas. Az ultramodern gyártási technológiának köszönhetően a Strike Wire Pred8or X8 egy tartós, erős, nagy kopásállósággal rendelkező megbízható pergetőzsinór. A Strike Wire Pred8or X8 segítségével ura leszel mindig a helyzetnek, érzékelni fogod a műcsali legapróbb rezdülését, majd, attól a pillanattól, amikor a nagy csuka elkapja a mesterien vezetett csalidat egészen addig, ameddig a csónakhoz vezeted és megszákolod a méretes zsákmányt, tudni fogod uralni a helyzetet.

Bevonatos mikroszálainak és kerek profiljának köszönhetően sokkal csendesebb, simább és gyorsabb zsinórlefutást érhetsz el ezzel a zsinórral. A speciális bevonat ezenkívül rendkívül sima zsinórfelületet is biztosít, elkerülhető vele a szélcsomók kialakulása, és ellenáll az orsón a zsinór bevágások kialakulásának. A Strike Wire Predator X8 tökéletes horgászzsinór a ragadozók horgászatához.

135 m/tekercs, camo színű
3 méretben kapható: 0,28 mm / 20 kg, 0,32 mm / 25 kg, 0,36 mm / 30 kg


A nagy halakhoz ez a zsinór a legjobb választás.

Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Strike Wire Pred8or X8 egy 8 fonott szálból álló tömör, szuper-erős pergetőzsinór a svéd CWC-től.Tömör és erős horgászzsinór a ragadozó halak horgászatához tervezve. Sokoldalúan használható, a tengeri nagyhalas horgászattól a nagy csukák horgászatig mindenre alkalmas. Az ultramodern gyártási technológiának köszönhetően a Strike Wire Pred8or X8 egy tartós, erős, nagy kopásállósággal rendelkező megbízható pergetőzsinór. A Strike Wire Pred8or X8 segítségével ura leszel mindig a helyzetnek, érzékelni fogod a műcsali legapróbb rezdülését, majd, attól a pillanattól, amikor a nagy csuka elkapja a mesterien vezetett csalidat egészen addig, ameddig a csónakhoz vezeted és megszákolod a méretes zsákmányt, tudni fogod uralni a helyzetet. Bevonatos mikroszálainak és kerek profiljának köszönhetően sokkal csendesebb, simább és gyorsabb zsinórlefutást érhetsz el ezzel a zsinórral. A speciális bevonat ezenkívül rendkívül sima zsinórfelületet is biztosít, elkerülhető vele a szélcsomók kialakulása, és ellenáll az orsón a zsinór bevágások kialakulásának. A Strike Wire Predator X8 tökéletes horgászzsinór a ragadozók horgászatához. 135 m/tekercs, camo színű3 méretben kapható: 0,28 mm / 20 kg, 0,32 mm / 25 kg, 0,36 mm / 30 kg A nagy halakhoz ez a zsinór a legjobb választás.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás