Svartzonker Black Series Pro - Pergető botok - 8'4" 30-90g Spinning

48430 HUF
Márka: Svartzonker

A Svartzonker SwedenClaes "Svartzonker" Claesson által tervezett és gyártott kiváló minőségű termékekre specializálódott márka.

Svartzonker termékei közül már többen - mint például a McRubber gumihalak - szinte már kultikus státusszal bírnak a skandináv országokban. A Svartzonker Black Series Pro horgászbotok kiváló ár-minőség arányt nyújtanak még a legigényesebb horgászoknak is! Minden modell parafa nyéllel szerelt, kiváló minőségű komponenssekkből készült és elegáns, sötét színű dizájn jellemzi. Fuji horgászorsótartóval szerelték, az osztott markolat a kiváló, AAA minőségű parafából készült. A horgászbot szárát a magas széntartalmú 30T anyagból készítették. A Svartzonker Black Series Pro horgászbot sorozat minden egyes tagja tudja azt, ami a nagy csukák horgászatához szükséges!

Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez    


A Svartzonker SwedenClaes "Svartzonker" Claesson által tervezett és gyártott kiváló minőségű termékekre specializálódott márka. Svartzonker termékei közül már többen - mint például a McRubber gumihalak - szinte már kultikus státusszal bírnak a skandináv országokban. A Svartzonker Black Series Pro horgászbotok kiváló ár-minőség arányt nyújtanak még a legigényesebb horgászoknak is! Minden modell parafa nyéllel szerelt, kiváló minőségű komponenssekkből készült és elegáns, sötét színű dizájn jellemzi. Fuji horgászorsótartóval szerelték, az osztott markolat a kiváló, AAA minőségű parafából készült. A horgászbot szárát a magas széntartalmú 30T anyagból készítették. A Svartzonker Black Series Pro horgászbot sorozat minden egyes tagja tudja azt, ami a nagy csukák horgászatához szükséges!Arról, hogy peremfutós vagy multiplikátoros felszereléssel horgásszunk bővebben itt olvashat.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data