Svartzonker Jig Head Short 4/0 (3 pack) - 7 gr

1110 HUF
Kategóriák: Horgok és jigek Jigfejek
Márka: Svartzonker

A Svartzonker jigfejek a McRubber család bármely tagjához, vagy más gumihalhoz is használhatóak. A lövedék formájú, úgynevezett „swimjig” stílusbak készült fejek lehetővé teszik a a McRubber-nek, hogy szabadon tudjon mozogni és a maximális teljesítmény elérésének az érdekében ezeket javasoljuk használni. Ezek a jigfejek úgy lettek kialakítva, hogy minimalizálják az aljnövényzetben való elakadást. Éles horgokkal ellátott kivalló minőségű jigfejek..

A Svarzonker kiegészítőket használva hatékonyabbá tudja tenni a műcsalijait. Segítségükkel gyorsan és hatékonyan tud alkalmazkodni a kialakult szituációhoz, akár felszín közelében, vízinövények között-, vagy fölött szándékszik horgászni, akár mélyebb vizekben keresi a ragadozókat. Svartzonker kiegészítő család tökéletesen talál a Svarzonker McRubber gumihal családhoz. Ide tartoznak: a Stinger Takle szerelék (több méretben, két hármashoroggal ellátott, erős, rozsdamentes acélhuzalból készült szerelék), Screw-In-Lip (becsavarozható terelőlappal ellátott ólomfej), Offset horgok, Screw-In-Had (becsavarozható ólomfejek), Screw-In-Dot (becsavarozható ólomnehezékek) és Jigfejek.

3 db van egy csomagbanNincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez    


A Svartzonker jigfejek a McRubber család bármely tagjához, vagy más gumihalhoz is használhatóak. A lövedék formájú, úgynevezett „swimjig” stílusbak készült fejek lehetővé teszik a a McRubber-nek, hogy szabadon tudjon mozogni és a maximális teljesítmény elérésének az érdekében ezeket javasoljuk használni. Ezek a jigfejek úgy lettek kialakítva, hogy minimalizálják az aljnövényzetben való elakadást. Éles horgokkal ellátott kivalló minőségű jigfejek.. A Svarzonker kiegészítőket használva hatékonyabbá tudja tenni a műcsalijait. Segítségükkel gyorsan és hatékonyan tud alkalmazkodni a kialakult szituációhoz, akár felszín közelében, vízinövények között-, vagy fölött szándékszik horgászni, akár mélyebb vizekben keresi a ragadozókat. Svartzonker kiegészítő család tökéletesen talál a Svarzonker McRubber gumihal családhoz. Ide tartoznak: a Stinger Takle szerelék (több méretben, két hármashoroggal ellátott, erős, rozsdamentes acélhuzalból készült szerelék), Screw-In-Lip (becsavarozható terelőlappal ellátott ólomfej), Offset horgok, Screw-In-Had (becsavarozható ólomfejek), Screw-In-Dot (becsavarozható ólomnehezékek) és Jigfejek. 3 db van egy csomagban


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data