Svartzonker McRubber Tail 23 cm (3 pack) - Motoroil

0 HUF
-20%
3192 HUF
Kategóriák: Műcsalik Gumihalak Akciók
Márka: Svartzonker

A McRubber Tail nagy hal-mágnes. Más típusú teste van mind a McRubber család többi tagjának, ez egy görbe, hosszú, a vízben finoman fodrozódó, csillogó farok-részt kapott (tail = farok). Ez a 23 cm műcsali eredeti Svarzonker szerelékkel szerelve csodálatosan mozog a vízben.

Mindig figyeljünk oda, hogy a szerelékünk egyensúlyba legyen. Gyakran megtörténik, hogy az alig-, vagy éppenséggel inaktív csukákat is csak egy Svarzonker Tail műcsalival tudjuk kapásra ingerelni.

A Svartzonker McRubber-ek sokféleképpen szerelhetőek, azért, hogy bármilyen horgászkörülmény közepette használhatóak legyenek. Sekély vízben szerelhetjük Shallow Screw-el, vagy a megfelelő méretű Stinger Takle -al , mélyebb vízben használhatunk Screw-In-Head fejet. Ha gyakran kell a vízmélység után állítani a súlyozást, akkor használjon Shallow Screw -t és Fastach Sinker -t. Ha akadós pályán, vízinövények között horgászunk, akkor szerelhetjük Offset horoggal is. Még jobban növelhetjük a fogási esélyeinket, ha a farok-részbe egy Rattle Chamber-t is illesztünk. Figyeljünk oda, hogy a műcsalink jól ki legyen egyensúlyozva és így ellenállhatatlan lesz az igazán nagy csukák számára.

Egy jó tipp: a bizalom a legfontosabb a plasztik-csalikkal történő horgászat során. A horgászok többsége az élő csalit kedveli jobban, de sokszor hatékonyabb lehet a lágy plasztik-csalik szakszerű felkínálása és bizony gyakran ezekkel hamarabb tudunk kapást elérni. Kapáskor vágjon be határozottan és bízzon a csaliban. A bizalom nagyon fontos, épp ezért tudnia kell, hogy a süllők, csukák, sügérek nagyon is szeretik a McRubbert!!!

  • Hossza: 23 cm
  • Súlya: 36 g
  • Egy csomag 3 műcsalit tartalmaz.


23 cm
31-50g
Twisterfarkú

Nincs készleten

Hozzáadás a kedvencekhez    

A McRubber Tail nagy hal-mágnes. Más típusú teste van mind a McRubber család többi tagjának, ez egy görbe, hosszú, a vízben finoman fodrozódó, csillogó farok-részt kapott (tail = farok). Ez a 23 cm műcsali eredeti Svarzonker szerelékkel szerelve csodálatosan mozog a vízben. Mindig figyeljünk oda, hogy a szerelékünk egyensúlyba legyen. Gyakran megtörténik, hogy az alig-, vagy éppenséggel inaktív csukákat is csak egy Svarzonker Tail műcsalival tudjuk kapásra ingerelni. A Svartzonker McRubber-ek sokféleképpen szerelhetőek, azért, hogy bármilyen horgászkörülmény közepette használhatóak legyenek. Sekély vízben szerelhetjük Shallow Screw-el, vagy a megfelelő méretű Stinger Takle -al , mélyebb vízben használhatunk Screw-In-Head fejet. Ha gyakran kell a vízmélység után állítani a súlyozást, akkor használjon Shallow Screw -t és Fastach Sinker -t. Ha akadós pályán, vízinövények között horgászunk, akkor szerelhetjük Offset horoggal is. Még jobban növelhetjük a fogási esélyeinket, ha a farok-részbe egy Rattle Chamber-t is illesztünk. Figyeljünk oda, hogy a műcsalink jól ki legyen egyensúlyozva és így ellenállhatatlan lesz az igazán nagy csukák számára. Egy jó tipp: a bizalom a legfontosabb a plasztik-csalikkal történő horgászat során. A horgászok többsége az élő csalit kedveli jobban, de sokszor hatékonyabb lehet a lágy plasztik-csalik szakszerű felkínálása és bizony gyakran ezekkel hamarabb tudunk kapást elérni. Kapáskor vágjon be határozottan és bízzon a csaliban. A bizalom nagyon fontos, épp ezért tudnia kell, hogy a süllők, csukák, sügérek nagyon is szeretik a McRubbert!!! Hossza: 23 cm Súlya: 36 g Egy csomag 3 műcsalit tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás