Svartzonker McShades - Polarised Fishing Glasses - Chrome

46600 HUF
Kategóriák: Napszemüvegek
Márka: Svartzonker

A Svartzonker Shades napszemüvegek három különböző kivitelben kaphatóak, különféle fényviszonyokhoz tervezett lencsékkel.
A lencsék polikarbonátból készültek, védőbevonattal vannak ellátva, amely tartóssá és erősé teszi.
Az összes lencse CE jminősítéssel rendelkezik, amely garantálja a magas UV-védelmet, használatuk során a veszélyes UV-sugárzás nagy részét kiszűrik.
A Svartzonker Shades napszemüvegek a polarizációnak köszönhetően valójában horgászat közben fejtik ki a leghatékonyabban képességeiket, ellenben akár utcai viseletre is alkalmasak, hiszen olyan igazán vagány napszemüvegek.

Három színben rendelhető:

  • Chrome/Króm - erős napsugárzáshoz tervezve és tiszta, napsütéses napokra optimalizálva.
  • Grey Green/Szürkészöld – Általános felhasználású lencsék, amelyek egész évben jól működnek, felhős és tiszta napokon egyaránt.
  • Brown /Barna - Felhős napokra optimalizálva, amikor esik az eső, vagy ősszel / télen, amikor a napsütés nem nagyon erős. Ezenkívül még az olyan napokra ajánlott, amikor gyorsan változik az időjárás.

A keret minőségi, luxus-acetátból készül, beépített acélhuzallal, amely lehetővé teszi a keret alakítását a személyes igények szerint.

Másképpen fogalmazva a Svartzonker Shades napszemüvegeket tartós használatra tervezték.

A Svartzonker Shades napszemüvegek mindig cordura kemény tokban kerülnek kiszállításra.
Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez    


A Svartzonker Shades napszemüvegek három különböző kivitelben kaphatóak, különféle fényviszonyokhoz tervezett lencsékkel. A lencsék polikarbonátból készültek, védőbevonattal vannak ellátva, amely tartóssá és erősé teszi. Az összes lencse CE jminősítéssel rendelkezik, amely garantálja a magas UV-védelmet, használatuk során a veszélyes UV-sugárzás nagy részét kiszűrik. A Svartzonker Shades napszemüvegek a polarizációnak köszönhetően valójában horgászat közben fejtik ki a leghatékonyabban képességeiket, ellenben akár utcai viseletre is alkalmasak, hiszen olyan igazán vagány napszemüvegek. Három színben rendelhető: Chrome/Króm - erős napsugárzáshoz tervezve és tiszta, napsütéses napokra optimalizálva. Grey Green/Szürkészöld – Általános felhasználású lencsék, amelyek egész évben jól működnek, felhős és tiszta napokon egyaránt. Brown /Barna - Felhős napokra optimalizálva, amikor esik az eső, vagy ősszel / télen, amikor a napsütés nem nagyon erős. Ezenkívül még az olyan napokra ajánlott, amikor gyorsan változik az időjárás. A keret minőségi, luxus-acetátból készül, beépített acélhuzallal, amely lehetővé teszi a keret alakítását a személyes igények szerint. Másképpen fogalmazva a Svartzonker Shades napszemüvegeket tartós használatra tervezték. A Svartzonker Shades napszemüvegek mindig cordura kemény tokban kerülnek kiszállításra.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data