Svartzonker McTail V2 Sink - Burbot

8740 HUF
Kategóriák: Hibrid műcsalik Műcsalik
Márka: Svartzonker

A Svartzonker McTail V2 „walk-the-dog” stílusú glider (sikló) wobbler. A Svartzonker glider és tail műcsalik egy darab ABS műanyagból készültek, cink- és rozsdamentes belső acélhuzalokkal. Rendkívül tartós és fogós csali, nemcsak a csuka és a musky horgászata során bizonyított már, de jól használható akár a tengeri halak horgászata során is.

A Svartzonker McTail V2 jerk műcsali könnyedén, de nagyon kiszámíthatatlanul siklik vízközt, alkalmas a nagyon is egyéni vezetési stílus kialakítására. Ez egy alap-műcsali, amely nem hiányozhat egyetlen komoly csukahorgász arzenáljából sem.

A Svartzonker glider és tail műcsalik széles választékába tartoznak a Ticsaren glider, a Squarepusher slider, a McTail, a Biggi Tail és a Svartzonker Tail csalik. Ezekkel a csalikkal könnyű horgászni, lenyűgöző, könnyed mozgással siklanak az egyik oldalról a másikra, lassan süllyedve, remegve, mint egy sebesült hal lebegnek vízközt két rántás között, kapásra ingerelve még a leggyanakvóbb kapitális csukákat is. Ha klasszikus jerk stílusban vezetjük őket, akkor szépen, lágyan siklanak egyik oldalról a másikra szélesebb, vagy szűkebb ívekben a bevontatási sebesség függvényében.

Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.

A Svartzonker McTail V2 az USA-ban készült kézműves műcsali.

Két változatban érhető el:

A McTail V2 Shallow a sekély vizek horgászatára alkalmas vízközt lebegő műcsali. Hossza: 28cm, Súlya: 90g

A McTail V2 Sink a lassan süllyedő változat, a mélyebb vizek vallatására alkalmas műcsali. Hossza: 28cm, Súlya: 96g
28 cm
90-96g
Sinking


Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Svartzonker McTail V2 „walk-the-dog” stílusú glider (sikló) wobbler. A Svartzonker glider és tail műcsalik egy darab ABS műanyagból készültek, cink- és rozsdamentes belső acélhuzalokkal. Rendkívül tartós és fogós csali, nemcsak a csuka és a musky horgászata során bizonyított már, de jól használható akár a tengeri halak horgászata során is. A Svartzonker McTail V2 jerk műcsali könnyedén, de nagyon kiszámíthatatlanul siklik vízközt, alkalmas a nagyon is egyéni vezetési stílus kialakítására. Ez egy alap-műcsali, amely nem hiányozhat egyetlen komoly csukahorgász arzenáljából sem. A Svartzonker glider és tail műcsalik széles választékába tartoznak a Ticsaren glider, a Squarepusher slider, a McTail, a Biggi Tail és a Svartzonker Tail csalik. Ezekkel a csalikkal könnyű horgászni, lenyűgöző, könnyed mozgással siklanak az egyik oldalról a másikra, lassan süllyedve, remegve, mint egy sebesült hal lebegnek vízközt két rántás között, kapásra ingerelve még a leggyanakvóbb kapitális csukákat is. Ha klasszikus jerk stílusban vezetjük őket, akkor szépen, lágyan siklanak egyik oldalról a másikra szélesebb, vagy szűkebb ívekben a bevontatási sebesség függvényében.Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.A Svartzonker McTail V2 az USA-ban készült kézműves műcsali. Két változatban érhető el: A McTail V2 Shallow a sekély vizek horgászatára alkalmas vízközt lebegő műcsali. Hossza: 28cm, Súlya: 90gA McTail V2 Sink a lassan süllyedő változat, a mélyebb vizek vallatására alkalmas műcsali. Hossza: 28cm, Súlya: 96g


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás