Svartzonker SquarePusher 11 cm, 59 g - Fire Tiger

5820 HUF
Kategóriák: Műcsalik Wobbler
Márka: Svartzonker

A Squarepusher "slider" típusú műcsali. Az eredetit még 2007-ben készítette Claes. Ezzel a sokoldalú csalival nagyon könnyű horgászni és számtalan horgász-körülmény között használható. "A tökéletes kereső csali" - tartják sokan. Ha jerkelve vezetjük, akkor határozott és erőteljes oda-vissza mozgást végez, nagyon sok vizet megmozgatva, úgy, ahogy a neve is mutatja (square pusher = szögletes tolatóhajó). Folyamatos bevontatás során S alakban fog úszni, klasszikus jerkelés során meg rövidebb, vagy hosszabb, erőteljesebb, vagy lágyabb ívekben vezethető. Minden megállításnál úgy fog remegni, vibrálni mint egy sebesült csalihal. Sok vizet mozgat meg és csábítóan csillan meg az apró rántások között. A Squarepusher lassan süllyedő csali, remek lebegési idővel, sekély vízben is jól lehet vele horgászni, anélkül, hogy felúszva elérné a víz felszínét, vagy lesüllyedve a tó fenekét.

A Squarepusher akárcsak a többi Svartzonker wobbler egy darab ABS műanyagból készült műcsali, cink- és rozsdamentes belső acélhuzalokkal. Rendkívül tartós és fogós csali, számtalanszor bizonyított már. Különösen a nagyobb csukák kedvelik ezt a remek slidert. Éles, eredeti VMC PS horgokkal és kiváló minőségű, erős kulcskarikákkal van szerelve.

Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.Sinking
11 cm
41-60g


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Squarepusher "slider" típusú műcsali. Az eredetit még 2007-ben készítette Claes. Ezzel a sokoldalú csalival nagyon könnyű horgászni és számtalan horgász-körülmény között használható. "A tökéletes kereső csali" - tartják sokan. Ha jerkelve vezetjük, akkor határozott és erőteljes oda-vissza mozgást végez, nagyon sok vizet megmozgatva, úgy, ahogy a neve is mutatja (square pusher = szögletes tolatóhajó). Folyamatos bevontatás során S alakban fog úszni, klasszikus jerkelés során meg rövidebb, vagy hosszabb, erőteljesebb, vagy lágyabb ívekben vezethető. Minden megállításnál úgy fog remegni, vibrálni mint egy sebesült csalihal. Sok vizet mozgat meg és csábítóan csillan meg az apró rántások között. A Squarepusher lassan süllyedő csali, remek lebegési idővel, sekély vízben is jól lehet vele horgászni, anélkül, hogy felúszva elérné a víz felszínét, vagy lesüllyedve a tó fenekét. A Squarepusher akárcsak a többi Svartzonker wobbler egy darab ABS műanyagból készült műcsali, cink- és rozsdamentes belső acélhuzalokkal. Rendkívül tartós és fogós csali, számtalanszor bizonyított már. Különösen a nagyobb csukák kedvelik ezt a remek slidert. Éles, eredeti VMC PS horgokkal és kiváló minőségű, erős kulcskarikákkal van szerelve. Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás