Svartzonker UV Series McRubber 21 cm - UV Black Back & UV Rügen Herring Flash

6390 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik
Márka: Svartzonker

Az új Svartzonker Flash Series McRubber-ekről egyre több szó esik az északi-, én nyugat-európai csukahorgászok között, különösen amióta ilyen remekül szerepeltek a Pike Fight horgászversenyen. Ezek az új műcsalik ugyanolyan formát kaptak mint a jól bevált klasszikus McRubber-ek, ugyanolyan jól mozognak a vízben mint a régebbi modellek, plusz az áttetsző test közepébe hosszan egy vékony fóliát helyeztek, így még a fém-csalikra jellemző villanásokat is produkálnak vezetés közben. Szuper csali, az eredmények magukért beszélnek.

A Svartzonker McRubber-ek sokféleképpen szerelhetőek, azért, hogy bármilyen horgászkörülmény közepette használhatóak legyenek. Sekély vízben szerelhetjük Shallow Screw-el, vagy a megfelelő méretű Stinger Takle -al , mélyebb vízben használhatunk Screw-In-Head fejet. Ha gyakran kell a vízmélység után állítani a súlyozást, akkor használjon Shallow Screw -t és Fastach Sinker -t. Ha akadós pályán, vízinövények között horgászunk, akkor szerelhetjük Offset horoggal is. Még jobban növelhetjük a fogási esélyeinket, ha a farok-részbe egy Rattle Chamber-t is illesztünk. Figyeljünk oda, hogy a műcsalink jól ki legyen egyensúlyozva és így ellenállhatatlan lesz az igazán nagy csukák számára.

Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.

  • Mcrubber Flash Series 17 cm 45 gr
  • Mcrubber Flash Series 21 cm 88 gr
  • Mcrubber Flash Series 25 cm 125 gr
  • Egy csomag két darab gumihalat tartalmaz.


21 cm
71-100g
Lapátfarkú


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

Az új Svartzonker Flash Series McRubber-ekről egyre több szó esik az északi-, én nyugat-európai csukahorgászok között, különösen amióta ilyen remekül szerepeltek a Pike Fight horgászversenyen. Ezek az új műcsalik ugyanolyan formát kaptak mint a jól bevált klasszikus McRubber-ek, ugyanolyan jól mozognak a vízben mint a régebbi modellek, plusz az áttetsző test közepébe hosszan egy vékony fóliát helyeztek, így még a fém-csalikra jellemző villanásokat is produkálnak vezetés közben. Szuper csali, az eredmények magukért beszélnek. A Svartzonker McRubber-ek sokféleképpen szerelhetőek, azért, hogy bármilyen horgászkörülmény közepette használhatóak legyenek. Sekély vízben szerelhetjük Shallow Screw-el, vagy a megfelelő méretű Stinger Takle -al , mélyebb vízben használhatunk Screw-In-Head fejet. Ha gyakran kell a vízmélység után állítani a súlyozást, akkor használjon Shallow Screw -t és Fastach Sinker -t. Ha akadós pályán, vízinövények között horgászunk, akkor szerelhetjük Offset horoggal is. Még jobban növelhetjük a fogási esélyeinket, ha a farok-részbe egy Rattle Chamber-t is illesztünk. Figyeljünk oda, hogy a műcsalink jól ki legyen egyensúlyozva és így ellenállhatatlan lesz az igazán nagy csukák számára. Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.Mcrubber Flash Series 17 cm 45 grMcrubber Flash Series 21 cm 88 grMcrubber Flash Series 25 cm 125 grEgy csomag két darab gumihalat tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás