Svartzonkertail Junior 17,5cm - Bengal Tiger

6380 HUF
Kategóriák: Műcsalik Hibrid műcsalik
Márka: Svartzonker

A Svartzonkertail Junior a legendás Svartzonkertail kisebbik testvére. Nagyon könnyű horgászni vele, csak bedobod és apró pöccintésekkel, finom rántásokkal vezeted. Könnyedén használható akár spinning, akár casting pergetőfelszereléssel. A Svartzonkertail Junior 0,2-2,0 méter mélyen úszik, és tökéletesen működik a sekélyebb vizekben.

A Svartzonkertail Junior egy nagyon hatékony hibrid műcsali, különösen hideg vízben igazi csuka-mágnes, amikor nagyon lassan kell vezetni a csalit. A Svartzonker glider és tail műcsalik egy darab ABS műanyagból készültek, cink- és rozsdamentes belső acélhuzalokkal. Rendkívül tartós és fogós csali, nemcsak a csuka és a musky horgászata során bizonyított már, de jól használható akár a tengeri halak horgászata során is.

A Svartzonker glider és tail műcsalik széles választékába tartoznak a Ticsaren glider, a Squarepusher slider, a McTail, a McTail Junior és a Svartzonkertail csalik. Ezekkel a csalikkal könnyű horgászni, lenyűgöző, könnyed mozgással siklanak az egyik oldalról a másikra, lassan süllyedve, remegve, mint egy sebesült hal lebegnek vízközt két rántás között, kapásra ingerelve még a leggyanakvóbb kapitális csukákat is. Ha klasszikus jerk stílusban vezetjük őket, akkor szépen, lágyan siklanak egyik oldalról a másikra szélesebb, vagy szűkebb ívekben a bevontatási sebesség függvényében.

Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.

A csalitest hossza: 7,5cm,

A műcsali hossza a farokrésszel együtt: 17,5cm,

Súlya: 55g17,5 cm
45-60g
Sinking


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    

A Svartzonkertail Junior a legendás Svartzonkertail kisebbik testvére. Nagyon könnyű horgászni vele, csak bedobod és apró pöccintésekkel, finom rántásokkal vezeted. Könnyedén használható akár spinning, akár casting pergetőfelszereléssel. A Svartzonkertail Junior 0,2-2,0 méter mélyen úszik, és tökéletesen működik a sekélyebb vizekben. A Svartzonkertail Junior egy nagyon hatékony hibrid műcsali, különösen hideg vízben igazi csuka-mágnes, amikor nagyon lassan kell vezetni a csalit. A Svartzonker glider és tail műcsalik egy darab ABS műanyagból készültek, cink- és rozsdamentes belső acélhuzalokkal. Rendkívül tartós és fogós csali, nemcsak a csuka és a musky horgászata során bizonyított már, de jól használható akár a tengeri halak horgászata során is. A Svartzonker glider és tail műcsalik széles választékába tartoznak a Ticsaren glider, a Squarepusher slider, a McTail, a McTail Junior és a Svartzonkertail csalik. Ezekkel a csalikkal könnyű horgászni, lenyűgöző, könnyed mozgással siklanak az egyik oldalról a másikra, lassan süllyedve, remegve, mint egy sebesült hal lebegnek vízközt két rántás között, kapásra ingerelve még a leggyanakvóbb kapitális csukákat is. Ha klasszikus jerk stílusban vezetjük őket, akkor szépen, lágyan siklanak egyik oldalról a másikra szélesebb, vagy szűkebb ívekben a bevontatási sebesség függvényében.Claes "Svartzonker" Claesson az egyik legismertebb műcsali készítő Svédországban. A Svartzonker csalik nagy megbecsülésnek örvendenek fent a Skandináv államokban, Észak Amerikában és Kanadában is, és ez nem véletlen... Ezek a rendkívül hatékony műcsalik rendszeresen bizonyítanak, már-már kultikus népszerűségre tettek szert.A csalitest hossza: 7,5cm,A műcsali hossza a farokrésszel együtt: 17,5cm,Súlya: 55g


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás