Wolfcreek Shad - 2 pack - Langban Shad

6470 HUF
-20%
5176 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik Akciók
Márka: Wolfcreek Lures

Wolfcreek Shad egy szuper műcsali, az igazán nagy csukák kedvenc csemegéje!

A tapasztalat azt bizonyítja, hogy a Wolfcreek Shad egy nagyszerű csuka-csali, főleg a nagy csukák horgászatában bizonyított már, több rekord méretű csuka fűződik a nevéhez ... Mágikus erővel bíró, vonzó mozgása a vízben igazi csuka-mágnessé teszi.

Szerelhetjük Shallow Stinger Medium -al a sekélyebb vizekben való horgászathoz, ha mély vizeket vallatunk akkor szereljük Screw-In-Head fejjel. Ha gyakran kell a vízmélység után állítani a súlyozást, akkor használjon Shallow Screw -t és Fastach Sinker -t. Ha akadós pályán, vízinövények között horgászunk, akkor szerelhetjük Offset horoggal is. Még jobban növelhetjük a fogási esélyeinket, ha a farok-részbe egy Rattle Chamber-t is illesztünk.

Hossz: 23cm, Súly: 98g

Egy csomag két darab gumihalat tartalmaz.

23 cm
71-100g
Lapátfarkú


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    


Wolfcreek Shad egy szuper műcsali, az igazán nagy csukák kedvenc csemegéje!A tapasztalat azt bizonyítja, hogy a Wolfcreek Shad egy nagyszerű csuka-csali, főleg a nagy csukák horgászatában bizonyított már, több rekord méretű csuka fűződik a nevéhez ... Mágikus erővel bíró, vonzó mozgása a vízben igazi csuka-mágnessé teszi. Szerelhetjük Shallow Stinger Medium -al a sekélyebb vizekben való horgászathoz, ha mély vizeket vallatunk akkor szereljük Screw-In-Head fejjel. Ha gyakran kell a vízmélység után állítani a súlyozást, akkor használjon Shallow Screw -t és Fastach Sinker -t. Ha akadós pályán, vízinövények között horgászunk, akkor szerelhetjük Offset horoggal is. Még jobban növelhetjük a fogási esélyeinket, ha a farok-részbe egy Rattle Chamber-t is illesztünk.Hossz: 23cm, Súly: 98gEgy csomag két darab gumihalat tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data