Wolfcreek Shad Jr 2-pack - Black Baitfish

4990 HUF
-25%
3742.5 HUF
Kategóriák: Gumihalak Műcsalik Akciók
Márka: Wolfcreek Lures

Wolfcreek Shad Jr egy kisebb méretű szuper műcsali!

Wolfcreek Shad egy fogós műcsali, a nagy csukák kedvenc csemegéje!

A tapasztalat azt bizonyítja, hogy a Wolfcreek Shad Jr. is egy nagyszerű csuka-csali, főleg a nagyobb csukák kedvenc csemegéje ... Mágikus erővel bíró, vonzó mozgása a vízben igazi csuka-mágnessé teszi akárcsak a nagyobbik testvérét.

Szerelhetjük Shallow Stinger Small -al a sekélyebb vizekben való horgászathoz, ha mély vizeket vallatunk akkor szereljük Screw-In-Head fejjel. Ha gyakran kell a vízmélység után állítani a súlyozást, akkor használjon Shallow Screw -t és Fastach Sinker -t. Ha akadós pályán, vízinövények között horgászunk, akkor szerelhetjük Offset horoggal is. Még jobban növelhetjük a fogási esélyeinket, ha a farok-részbe egy Rattle Chamber-t is illesztünk.

Hossz: 18cm, Súly: 53g
Egy csomag két darab gumihalat tartalmaz.18 cm
51-70g
Lapátfarkú


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    


Wolfcreek Shad Jr egy kisebb méretű szuper műcsali! Wolfcreek Shad egy fogós műcsali, a nagy csukák kedvenc csemegéje! A tapasztalat azt bizonyítja, hogy a Wolfcreek Shad Jr. is egy nagyszerű csuka-csali, főleg a nagyobb csukák kedvenc csemegéje ... Mágikus erővel bíró, vonzó mozgása a vízben igazi csuka-mágnessé teszi akárcsak a nagyobbik testvérét. Szerelhetjük Shallow Stinger Small -al a sekélyebb vizekben való horgászathoz, ha mély vizeket vallatunk akkor szereljük Screw-In-Head fejjel. Ha gyakran kell a vízmélység után állítani a súlyozást, akkor használjon Shallow Screw -t és Fastach Sinker -t. Ha akadós pályán, vízinövények között horgászunk, akkor szerelhetjük Offset horoggal is. Még jobban növelhetjük a fogási esélyeinket, ha a farok-részbe egy Rattle Chamber-t is illesztünk. Hossz: 18cm, Súly: 53gEgy csomag két darab gumihalat tartalmaz.Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás