Wolfcreek Skinny Wolf - Dirty Roach

0 HUF
-30%
4865 HUF
Kategóriák: Wobbler Műcsalik
Márka: Wolfcreek Lures

Két év fejlesztés és teszthorgászat után végre elkészült a klasszikus Wolfcreek műcsali plasztik változata is.

A Skinny Wolf plasztik változata két különböző belső súlyozást kapott, azért, hogy a mozgása, szép, kiegyensúlyozott legyen. Csörgő golyókat tartalmazó kamrát is építettek bele, ezzel is növelve a csali fogósságát. Az egyensúly kialakításához nem használtak ólmot, erős rozsdamentes acél váza van, valamint extra vastag és erős műanyag borítást kapott. A Skinny Wolf egy nagy erős, tartós, a csukák szempontjából igencsak jó mozgás műcsali.

A Skinny Wolf jerkbait-al könnyű horgászni, szépen siklik vízközt az egyik oldalról a másikra, felkeltve a nagy csukák érdeklődését. Ha azt szeretnénk, hogy még kiszámíthatatlanabbul mozogjon, akkor vezessük erőteljesebb rántások közbeiktatásával. Skinny Wolf "hosszabb és nagyobb" akcióval rendelkezik.

Hossz: 18cm, Súly: 99,8g
Mélység: lassan süllyedő (slow sinking)


18 cm
Nincs készleten

Hozzáadás a kedvencekhez    

Két év fejlesztés és teszthorgászat után végre elkészült a klasszikus Wolfcreek műcsali plasztik változata is. A Skinny Wolf plasztik változata két különböző belső súlyozást kapott, azért, hogy a mozgása, szép, kiegyensúlyozott legyen. Csörgő golyókat tartalmazó kamrát is építettek bele, ezzel is növelve a csali fogósságát. Az egyensúly kialakításához nem használtak ólmot, erős rozsdamentes acél váza van, valamint extra vastag és erős műanyag borítást kapott. A Skinny Wolf egy nagy erős, tartós, a csukák szempontjából igencsak jó mozgás műcsali. A Skinny Wolf jerkbait-al könnyű horgászni, szépen siklik vízközt az egyik oldalról a másikra, felkeltve a nagy csukák érdeklődését. Ha azt szeretnénk, hogy még kiszámíthatatlanabbul mozogjon, akkor vezessük erőteljesebb rántások közbeiktatásával. Skinny Wolf "hosszabb és nagyobb" akcióval rendelkezik. Hossz: 18cm, Súly: 99,8gMélység: lassan süllyedő (slow sinking)


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás