Wolfcreek Skinny Wolf Jr - Foil Mackerel

6470 HUF
Kategóriák: Wobbler Műcsalik
Márka: Wolfcreek Lures

Két év fejlesztés és teszthorgászat után végre elkészült a klasszikus Wolfcreek műcsali plasztik változata is.

A Skinny Wolf plasztik változata két különböző belső súlyozást kapott, azért, hogy a mozgása, szép, kiegyensúlyozott legyen. Csörgő golyókat tartalmazó kamrát is építettek bele, ezzel is növelve a csali fogósságát. Az egyensúly kialakításához nem használtak ólmot, erős rozsdamentes acél váza van, valamint extra vastag és erős műanyag borítást kapott. A Skinny Wolf egy nagy erős, tartós, a csukák szempontjából igencsak jó mozgás műcsali.

A Skinny Wolf Jr jerkbait-al könnyű horgászni, szépen siklik vízközt az egyik oldalról a másikra, felkeltve a csukák érdeklődését. Ha azt szeretnénk, hogy még kiszámíthatatlanabbul mozogjon, akkor vezessük erőteljesebb rántások közbeiktatásával. Skinny Wolf Jr élénk, gyors akcióval reagál minden mozdításra. Nagyszerűen vezethető akár könnyű pergető (spinning) felszereléssel is.

Hossz: 13cm, Súly: 46,1g


Mélység: lassan süllyedő (slow sinking)Sinking
13 cm
41-60g

Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez    


Két év fejlesztés és teszthorgászat után végre elkészült a klasszikus Wolfcreek műcsali plasztik változata is.A Skinny Wolf plasztik változata két különböző belső súlyozást kapott, azért, hogy a mozgása, szép, kiegyensúlyozott legyen. Csörgő golyókat tartalmazó kamrát is építettek bele, ezzel is növelve a csali fogósságát. Az egyensúly kialakításához nem használtak ólmot, erős rozsdamentes acél váza van, valamint extra vastag és erős műanyag borítást kapott. A Skinny Wolf egy nagy erős, tartós, a csukák szempontjából igencsak jó mozgás műcsali. A Skinny Wolf Jr jerkbait-al könnyű horgászni, szépen siklik vízközt az egyik oldalról a másikra, felkeltve a csukák érdeklődését. Ha azt szeretnénk, hogy még kiszámíthatatlanabbul mozogjon, akkor vezessük erőteljesebb rántások közbeiktatásával. Skinny Wolf Jr élénk, gyors akcióval reagál minden mozdításra. Nagyszerűen vezethető akár könnyű pergető (spinning) felszereléssel is. Hossz: 13cm, Súly: 46,1gMélység: lassan süllyedő (slow sinking)


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás