Adatvédelmi záradék és személyes adatfeldolgozás

A www.goforbigpike.com honlapon található webshop a Hargita megye, Románia, Csíkszentgyörgy község, Bánkfalva 199 szám alatti székhelyű , J19/202/2018 cégbejegyzési számú és RO39234929 adószámú, support@goforbigpike.com emailcimű GBP Sportfishing SRL tulajdona (az elkövetkezőkben az Eladó)

Az alábbiakban a goforbigpike.com-ra vagy a GBP Sportfihing Kft-re , GBP-ként fogunk hivatkozni, és a „user” illetve „felhasználó „kifejezést használjuk minden természetes vagy jogi személyre aki a formanyomtatvány kitöltése által úgy dönt, hogy elfogadja a hírleveleinket és kedvezményes ajánlatainkat.

„Személyes adat” minden azonosított vagy azonosítható személyre vonatkozó bármely adatot jelent.(érintett személy). Azonosítható természetes személy minden olyan személy akit közvetlenül vagy közvetve azonosítani lehet, főként olyan azonosító adat alapján mint egy név, egy azonosítási szám, helyzetmeghatározási adatok, online azonosító, vagy egy vagy több jellegzetes elem ami a saját testi, élettani , genetikai, pszichikai gazdasági , kulturális, vagy társadalmi adottságai. A felhasználóval való szerződéses viszonyban a GBP az ön következő adatait használja fel: név, keresztnév, szállítási cím, emailcím, telefonszám.

A felhasználóval illetve a szolgáltatásaink iránt minden érdeklődővel történő marketingkommunikáció érdekében a telefonos illetve az e-mailen keresztüli kommunikációt választjuk, és ezeket az adatbázisunkban rögzíthetjük, a felhasználó megrendelője alapján. A felhasználó a honlapunkon található formanyomtatványok kitöltésével beleegyezik a személyes adatainak meghatározott célra történő felhasználására.

Mint egyszerű felhasználó aki a kapcsolatteremtő formanyomtatvány kitöltése által elfogadta, hogy tőlünk hírleveleket és más kereskedelmi célú üzeneteket kapjon, a felhasználó elfogadja hogy a személyes adatait a GBP adatbázisában rögzítsük és tároljuk meghatározatlan ideig illetve amíg a felhasználó írásos kérésben a törlésüket nem kéri.

A GBP a felhasználók személyes adatait a goforbigpike.com honlapjára küldött megrendelésének a legkedvezőbb feltételek melletti teljesítése érdekében gyűjti be és dolgozza fel , másrészt pedig a hírlevelek és a kedvezményes ajánlatok küldése céljából.

A fent megnevezett célok érdekében a személyes adatok feldolgozása során az Eladó kiszolgáltathat bizonyos személyes adatokat a következő címzetteknek: futárszolgálatok, postai szolgáltatók, könyvelőség, IT részleg, szálláshelyek, utazási ügynökségek (a felhasználók által elfogadott és a GBP által felajánlott utazási ajánlatok esetében) Szerződésekben rögzített feltételek alapján biztosítjuk, hogy a szolgáltatások és a termékek forgalmazói a személyes adatokat az európai uniós adatvédelmi szabályozás alapján dolgozzák fel , hogy az adatok magasszintű védelmét biztosítsák, még abban az esetben is ha ezeket az adatokat egy olyan országba közvetítik ahol más adatvédelmi szabályok érvényesek és amelyekben nem létezik az EU-s szabályokkal való összehangolást célzórendelkezés. Semmilyen más személyes adatot nem szolgáltatunk ki más címzettek felé, kivéve, ha ez törvényes kötelezettségünk.

Honlapunk tartalmazhat linkeket más hasonló honlapok felé. Figyelmeztetjük, hogy ezen honlapok elérése és a mi honlapunk elhagyása után nem ellenőrizzük az ön adatainak védelmét a más honlapokon történő keresés során. Következésképpen elhárítunk mindenféle felelősséget amit az ön személyes adatainak védelme érdekében a szabályzatunk értelmében vállaltunk, mivel más honlapoknak ezt illetően eltérő szabályrendszere lehet. Kérjük minden esetben tartsák szem előtt a fentieket és tanulmányozzák át az illető honlap adatvédelmi szabályzatát is.

A személyes adatok feldolgozását szabályzó törvényes rendelkezéseknek megfelelően, érintett személyként a következő jogaik vannak:

-az általános valamint a GBP által folytatott adatfeldolgozás részleteiről való tájékoztatáshoz való jog

-az adatokhoz való hozzáférés joga, a cég általi személyes adatfeldolgozásról történő visszaigazoláshoz való jog, valamint az adatfeldolgozás részleteiről történő értesítéshez való jog

- a hibaigazításhoz való jog , a pontatlan adatok kijavításához való jog a GBP által, , valamint a hiányos adatok kiegészítéséhez való jog

- az adatok törléséhez való jog (a felejtéshez való jog) a törvény keretein belül

- az adathordozhatósághoz való jog:I. a személyes adatok átlátható formátumban, általánosan használt és könnyen olvasható formában történő megkapása, illetve II. a GBP által más adatfelhasználó felé való közvetítési jog a törvény keretein belül

-a tiltakozáshoz való jog – a direkt marketing - beleértve a profilkészítést is- céljából történő adatfelhasználási tevékenységeket illetően bármikor tiltakozni lehet az alábbiaknak megfelelő megkeresésben

-a kizárólag automatizált adatkezelés alól való mentesség joga, valamint az ahhoz való jog, hogy ne legyen egy kizárólag automatikus adatfeldolgozás alapján történő döntés jogalanya

- a Nemzeti Adatvédelmi Ügynökséghez ( Románia, Bukarest ,1kerület ,G-ral Gheorghe Magheru sugárút 28-30 szám, Telefon: 40 318 059 211/ 40 318 059 212 anspdcp@dataprotection.ro) vagy szükség esetén az illetékes bíróságokhoz való folyamodás joga amennyiben az ön jogai bármilyen módon sérülnek

A GBP bármikor fenntartja magának a jogot az adatvédelmi szabályzatának kiegészítésére vagy módosítására, ezek a goforbigpike.com honlapon történő megjelenésük pillanatában azonnal hatályba lépnek.

Ha bármilyen más kérdése van az adatvédelmi szabályzatunkkal kapcsolatosan vagy a személyes adatok megszerzésével és felhasználásával kapcsolatosan , kérjük az alábbi elérhetőségek valamelyikén lépjen kapcsolatba velünk:

Email:support@goforbigpike.com

Postacím: Csíkszentgyörgy,537043 Bánkfalva 199 szám, Románia

Telefon:+40.745.326.330



Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data