Fizetési módok

A megrendelt termékeket ki lehet fizetni az átvétel pillanatában(postai utánvéttel, fizetés készpénzzel, vagy bankkártyával a futárnak), online bankkártyás fizetés, vagy banki átutalással. Az ár tartalmazza a szállítási költséget is , ami külön költségtételként tüntetendő fel. Az árut számla kíséri. A honlapon szereplő árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, a számlán is az ÁFÁ-s ár szerepel.

Az ügyfél három fizetési mód közül választhat:

1. Online bakkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express, stb)

2. A termék átadásakor/utánvéttel : A számla értéke a futárszolgálat képviselőjének fizetendő készpénzzel, vagy bakkártyás fizetéssel a csomag átadásakor. A kifizetés forintban történik és a termékek ellenértékét illetve a szállítási költségeket tartalmazza(amennyiben a szállítás nem ingyenes).

3. Banki átutalással: A banki átutalással történő fizetés csak a GBP Sportfishing KFT. által kibocsájtott proformszámla alapján történhet, a megrendelés telefonon történő visszaigazolásával a cég eladási tanácsadója által. A számla a megrendelt termékekkel egyszerre kerül átadásra.A kiszállítás a proformszámlán szereplő értéknek az alábbi bankszámlára történő kifizetés visszaigazolása után következik. A kifizetés forintban történik és a termékek ellenértékét illetve a szállítási költségeket tartalmazza(amennyiben a szállítás nem ingyenes).

A kifizetés után kiállításra kerül a számla és a lehető leghamarabb átadjuk az árut a futárszolgálatnak.


Cégadatok:

GBP Sportfishing Kft

Adószám: RO39234929

J19/202/24.04.2018

Cím: Csíkszentgyörgy, 537043 Bánkfalva 199, Hargita megye

IBAN : RO42OTPV260001162343RO01

OTP Bank RomaniaIratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás