Horgász Utak

 • Csukahorgászat Finnországban - 2020 tavasz

  Mikor: 2020. május

  Hova megyünk: Saimaa tórendszer, Finnország

  Mire horgászhatunk: csuka, sügér, süllő

  Miért megyünk májusban? Azért mert ez az egyik legjobb horgászidőszak, különösen a nagyobb csukákra lehet eredményesen pergetni. Ezen a vidéken többnyire április végén, május elején megy el a jég, és ekkor kezdődik a csukák ívása. Ez eltarthat akár egy hónapig is, ilyenkor a nagyobb csukák is az ívóhelyek közelében, a sekélyebb vizekben, partközelben tartózkodnak, könnyebb megfogni őket.

 • Őszi csukahorgászat Finnországban

  Mikor: 2019. szeptember 22–29. között

  Hova megyünk: Saimaa tórendszer, Finnország

  Mire horgászhatunk: csuka, sügér, süllő, esetleg lazac

  Miért megyünk szeptember végén? Azért mert ez az egyik legjobb horgászidőszak, különösen a nagyobb csukákra lehet ilyenkor eredményesen pergetni.

 • Gyere velünk horgászni Finnországba!

  Mikor: 2019. május 12–19. között

  Hova megyünk: Saimaa tórendszer, Finnország

  Mire horgászhatunk: csuka, sügér, süllő, esetleg lazac

  Miért megyünk május közepén? Azért mert ez az egyik legjobb horgászidőszak, különösen a nagyobb csukákra lehet eredményesen pergetni. Ezen a vidéken többnyire április végén, május elején megy el a jég, és ekkor kezdődik a csukák ívása. Ez eltarthat akár egy hónapig is, ilyenkor a nagyobb csukák is az ívóhelyek közelében, a sekélyebb vizekben, partközelben tartózkodnak, könnyebb megfogni őket.

 • Saimaa tórendszer, Finnország - nagy csukák nyomában a messzi vadonban

  A Saimaa tó - a legnagyobb, legszebb tó Finnországban. Vízi labirintus az északi vadonban.

  Végtelen útvesztő, labirintus a szigetek között a távoli vadonban – ez a Saimaa tórendszer. Kontinentális lazacok üldözik a zsákmányt a szélesebb tavak közepén és a mélyebb részeken, míg a sekélyebb öblökben, a sziklák között és partközelben a csuka az úr. Szép számmal akad itt pisztráng, süllő és sügér is. A végtelen erdőségek rénszarvast, farkast, hiúzt rejtenek, a csendet csak a hollók károgása és vizímadarak szárnysuhogása töri meg néha... A háborítatlan csendben a gyűrűs-, édesvízi fóka emeli ki fejét a vízből.

 • Fogjon hatalmas csukákat Dél-Finnországban!

  Ez a régió igencsak jelentős csukállománnyal rendelkezik, de egész évben szépen lehet itt fogni süllőt és sügeret is. Ez az a horgász-régió, ahol a legtöbb 10 kg fölötti csukát fogják egész Finnországban!

 • Horgásszon csukára Dél-Svédországban!

  A déli svéd szigetvilág Svédország egyik legjobb csuka horgászparadicsoma. A szigetvilág gyönyörű természeti környezetet kínál, sok kis sziget, köves zátony és szirtek, valamint sekély öblök jellemzik. Az ép aktuális időjárástól függetlenül mindig találni fog horgászatra alkalmas helyeket.



Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás