Horgász Utak

 • Finnországi horgásztúrák - 2024

  Csend, víz és zöldellő erdők ameddig a szem ellát... Kelet-Európai embernek elképzelhetetlenül érintetlen, igazi vad természet. Az jöjjön ide horgászi aki a természet igazi, kendőzetlenül vad arcát keresi... Itt minden mesterkéletlenül egyenes. A sötét vizek hatalmas csukákat rejtenek, amelyek ritkán látott vehemenciával vetik magukat a csalidra, ha elvétik elsőre, jönnek másodjára is. Még nem félik az embert... Nincsen nagy nyomás a vizeken, napokig úgy ellehetsz, hogy nem találkozol más emberrel sem, nemhogy horgásszal... A csukák hihetetlenül vadak és erősek, nem kell nagy helyeket bejárni csónakkal, mindenütt ott vannak, és éhesen lesik a zsákmányt.
 • Csukahorgászat Finnországban - 2020 tavasz

  Mikor: 2020. május

  Hova megyünk: Saimaa tórendszer, Finnország

  Mire horgászhatunk: csuka, sügér, süllő

  Miért megyünk májusban? Azért mert ez az egyik legjobb horgászidőszak, különösen a nagyobb csukákra lehet eredményesen pergetni. Ezen a vidéken többnyire április végén, május elején megy el a jég, és ekkor kezdődik a csukák ívása. Ez eltarthat akár egy hónapig is, ilyenkor a nagyobb csukák is az ívóhelyek közelében, a sekélyebb vizekben, partközelben tartózkodnak, könnyebb megfogni őket.

 • Őszi csukahorgászat Finnországban

  Mikor: 2019. szeptember 22–29. között

  Hova megyünk: Saimaa tórendszer, Finnország

  Mire horgászhatunk: csuka, sügér, süllő, esetleg lazac

  Miért megyünk szeptember végén? Azért mert ez az egyik legjobb horgászidőszak, különösen a nagyobb csukákra lehet ilyenkor eredményesen pergetni.

 • Gyere velünk horgászni Finnországba!

  Mikor: 2019. május 12–19. között

  Hova megyünk: Saimaa tórendszer, Finnország

  Mire horgászhatunk: csuka, sügér, süllő, esetleg lazac

  Miért megyünk május közepén? Azért mert ez az egyik legjobb horgászidőszak, különösen a nagyobb csukákra lehet eredményesen pergetni. Ezen a vidéken többnyire április végén, május elején megy el a jég, és ekkor kezdődik a csukák ívása. Ez eltarthat akár egy hónapig is, ilyenkor a nagyobb csukák is az ívóhelyek közelében, a sekélyebb vizekben, partközelben tartózkodnak, könnyebb megfogni őket.

 • Saimaa tórendszer, Finnország - nagy csukák nyomában a messzi vadonban

  A Saimaa tó - a legnagyobb, legszebb tó Finnországban. Vízi labirintus az északi vadonban.

  Végtelen útvesztő, labirintus a szigetek között a távoli vadonban – ez a Saimaa tórendszer. Kontinentális lazacok üldözik a zsákmányt a szélesebb tavak közepén és a mélyebb részeken, míg a sekélyebb öblökben, a sziklák között és partközelben a csuka az úr. Szép számmal akad itt pisztráng, süllő és sügér is. A végtelen erdőségek rénszarvast, farkast, hiúzt rejtenek, a csendet csak a hollók károgása és vizímadarak szárnysuhogása töri meg néha... A háborítatlan csendben a gyűrűs-, édesvízi fóka emeli ki fejét a vízből.

 • Fogjon hatalmas csukákat Dél-Finnországban!

  Ez a régió igencsak jelentős csukállománnyal rendelkezik, de egész évben szépen lehet itt fogni süllőt és sügeret is. Ez az a horgász-régió, ahol a legtöbb 10 kg fölötti csukát fogják egész Finnországban!

 • Horgásszon csukára Dél-Svédországban!

  A déli svéd szigetvilág Svédország egyik legjobb csuka horgászparadicsoma. A szigetvilág gyönyörű természeti környezetet kínál, sok kis sziget, köves zátony és szirtek, valamint sekély öblök jellemzik. Az ép aktuális időjárástól függetlenül mindig találni fog horgászatra alkalmas helyeket.Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás