Rólunk

Most egy percre képzeld el, amint a csónakod enyhe szélben sodródik egy tavon, a tiszta-, áttetsző-, de sötét-, úgy kb 1,5 -2 méter mély víz fölött, látod, ahogy vízinövény-bokrok surrannak el a csónakod alatt... felhős az ég, csend van, nyugalom van, csak a parti fűzfán szárítja tollazatát néhány kormorán... és akkor BAMMM! Egy iszonyú erejű kapás szinte kitépi a horgászbotodat a kezedből, majd valami őserő feltartoztathatatlanul húzza le a zsinórt az orsódról... a csónak megáll, majd elindul lassan a kapás irányába... Megvan! Ez Ő! Végre itt van! Az Igazán Nagy Csuka! Ez a Te Nagy Pillanatod: csak ketten vagytok: te meg Ő!

Ez egy igazi csukahorgász álma. Megfogni az Igazán Nagy Csukát! Ha ambíciós-, vérbeli csukahorgász vagy és Te is a Nagy Őt keresed, akkor jó helyen jársz: elhoztuk Neked mindazt amire szükséged van ahhoz, hogy végre megfogd Őt, az Igazán Nagy Csukát. Sőt, ha kéred - megszervezzük a következő horgásztúrádat is, elviszünk a legjobb helyekre.

Szenvedélyes csukahorgász vagyok magam is, több mint 25 éve járom a Duna Deltát, Románia és Magyarország legjobb csukás vizeit. Az első méter pluszos csukámat 21 éve, 1997 augusztus végén fogtam. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és én nagyon sok, talán már több ezer csukát is megfogtam. A horgászat terén egyre inkább a C&R és a Nagy Csukák kezdtek érdekelni, így jutottunk el Sükös Józsi barátommal a nagy csukáiról méltán híres Svédországba. Azt tapasztaltuk, hogy az északiak másképpen horgásznak, mint mi, sokkal nagyobb és másabb műcsalikat használnak és leginkább multiplikátoros felszereléssel dobálnak. Az itthon bevált csalik és horgászmódszerek ott is jól működtek, sokat is fogtunk az első évben, de ott sem akadtak semmivel sem nagyobbak, mint itthon. Később befizettünk vezetett horgászatra (ezzel kellett volna kezdenünk...), néztük, hogy csinálják ők, figyeltünk, tanultunk, majd áttértünk mi is a svédek által használt, felszerelésre és csalikra és az eredmények is jönni kezdtek.

Arra voltunk igazán kíváncsiak, hogy a svéd módszer, csali és horgászfelszerelés mennyire válik be a mi vizeinken és néhány év távlatából bátran állíthatom, hogy itthon, nálunk is jól működnek: sokkal több nagy csukát fogtunk itthon is mióta áttértünk a svéd módira. A legtöbbet a Duna Deltában horgászunk, ott ahol mindenki azt állítja, hogy egyre kevesebb a hal, nekünk mégis jelentősen megnövekedett az átlag méret, egyre több 80 cm fölötti csukát fogunk, sokkal többet, mint korábban. Régebben ritkán, véletlenszerűen és kiszámíthatatlanul, most viszont gyakrabban fogunk igazán szép halakat is. A különbség az, hogy most már tudom: ha van ott nagy csuka ahol horgászok, akkor van reális esélyem arra is, hogy megfogjam és ez a lényeg.

Idő kellett ahhoz, hogy megtanuljunk bízni ezekben a különleges műcsalikban és kitartás kell ahhoz, hogy még akkor is tovább dobáljunk, amikor már órák óta nem volt egyetlen valamirevaló kapásunk.

A legnagyobb titok, hogy bízz meg a felszerelésedben és a csalidban. Fontos, hogy minden legyen rendben, hogy legyél készen akkor, amikor eljön a nagy nap és egy igazán nagy csuka fordul rá a mesterien vezetett csalidra.

Ha ambíciós horgász vagy és Te is igazán nagy csukákat akarsz fogni, ha úgy gondolod, hogy a Te időd fontos és értékes, akkor itt vagyunk, hogy segítsünk neked abban, hogy a legtöbbet hozd ki a horgász-túráidból. Megmutatjuk, hogy mivel-, mikor-, és hol tudod megfogni a Nagy Csukát, s ha akarod el is viszünk az igazán jó helyekre…

Fogunk közé vettük a szívünket és kiszálltunk a mókuskerékből. Megalapítottuk a saját vállalkozásunkat. Csukahorgászatra szakosodtunk. Nem köt semmi, senkihez, nem vagyunk elkötelezettek egyetlen beszállító, márka mellet sem, csak egy-, csak egyetlen egy cél lebeg a szemünk előtt: összeválogatni és beszerezni az elérhető legjobb horgászfelszerelést és műcsalit, mindent, amit próbáltunk, vagy amiről meg vagyunk győződve, hogy kitűnő, mindent, ami a csukahorgászathoz kell. Semmi fölösleges cifraság, csak az, ami igazán beválik. Műcsalik, botok, orsók, zsinórok, szerszámok, merítőhálók, előkék, horgok, kiegészítők, dobozok, táskák- szóval minden, ami bevált, ami jó, minden, ami a legújabb, a legmenőbb, a leghatékonyabb a modern csukahorgászatban.

Lenyűgöző és izgalmas az a világ, amelybe beleástuk magunkat. Sok, nagyszerű emberrel hozott össze a sors, egyre több műcsali készítővel, neves horgásszal, horgásztúra-vezetővel, vagy sporthorgászatban érdekelt személlyel volt szerencsénk megismerkedni és nagyon sokat tanultunk és folyamatosan tanulunk tőlük. Svédek, finnek, amerikaiak, megannyi nagyszerű ember, kitűnő horgász. Hihetetlen, hogy milyen dinamikával fejlődik ez a sportág is, hogy milyen sok az újdonság évről évre. Nos, ezeket az újdonságokat szeretnénk elhozni, kipróbálni és megmutatni nektek is.

A kipróbált, legfogósabb csalikból állítottuk össze a kínálatunkat. Az a célunk, hogy beszerezzük, elhozzuk azokat a remek csalikat, amelyekkel a világ csukahorgászainak az élvonala is horgászik.

Ezen túl, ha kéred, megszervezzük a következő horgász-túrádat is akár Svédországba, Finnországba, vagy a Duna Deltába, vagy bárhová ahol horgászni szeretnél, sőt egy igazán menő csónak, hajó, vagy horgászkajak beszerzésében is segítünk.

Minden, ami a Nagy Csuka megfogásához kell. Kompromisszumok nélkül. Hiszen ahogy említettük: szenvedélyes csukahorgászok vagyunk magunk is.

Kövessétek a blogunkat, ott megmutatunk mindent, beavatunk titkainkba, elmondjuk mindazt, amit csak tudunk, amit tanultunk és folyamatosan tanulunk a csukák horgászatáról.

Görbüljön!

Balázs „Steiner” Sándor
Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás