Szállítás

A megrendelt termékek kiszállítása kizárólag futárszolgálattal történik, a következő feltételekkel:

Magyarország területén érvényes díjszabás:

35.ooo Ft alatti megrendelés esetén a szállítási költség 2.5oo Ft

35.ooo Ft megrendelés fölött a szállítás ingyenes

Az Európai Unió más országai területére érvényes díjszabás:

79.000 Ft alatti megrendelés esetében a 7.900 Ft (19,5 EUR)

79.000 Ft megrendelés fölött- a szállítás ingyenes

8.000 Ft alatti megrendeléseket nem áll módunkban teljesíteni.

Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Az Európai Unió területén kívül nem szállítunk.

A megrendelt termékek kiszállítása a legrövidebb időn belül történik, futárszolgálattal. A magyarországi szállítások határideje átlagosan 48-72 óra. Az Európai Unió más országai területére a szállítási idő 3-6 munkanap. Különleges megrendelések esetén a szállítási határidő hosszabb is lehet.

A készletről elfogyott termékek esetében, a szolgáltató a legrövidebb időn belül közli az ügyféllel az új szállítási határidőket, az ügyfél bármilyen díj vagy kártérítés kifizetése nélkül elállhat a szerződéstől.

Bizonyos esetekben a megrendelt termékek kiszállítása késhet a futárszolgálat hibájából, ezeket a késéseket cégünk nem befolyásolhatja. Ezekért a késésekért nem vállalunk felelősséget, de biztosítjuk önöket arról, hogy csak neves és komoly futárszolgálatokkal kötünk együttműködési szerződést, mert a megrendelések pontos teljesítése cégünk kiemelt fontosságú szempontja. Bármilyen várható késést azonnal közlünk az ügyféllel, akinek joga van elállni a szerződéstől, bármilyen díj vagy kártérítés kifizetése nélkül.

A 14:oo óráig megkapott megrendeléseket általában még aznap feladjuk (hétfőtől-péntekig) abban az esetben ha minden megrendelt áru készleten van. Ellenkező eseteben képviselőnk kapcsolatba lépik az ügyféllel a szállítási feltételek egyeztetéséért. Szombaton és vasárnap nem adunk át megrendeléseket kiszállításra.

A futárszolgálat által vállalt szállítási határidő általában 24-72 óra a csomag átvételétől, az átadási helyszíntől függően. A szombati átadást külön meg kell jelölni a megrendelőben.

A megrendeléseket illető más információkért hívhatnak telefonon: +40.745.326.330 (hétfő-péntek o9:oo-16:oo között) vagy írhatnak a support@goforbigpike.com email címre.

A fent megjelölt szállítási díjak nem változnak a csomag méretének vagy súlyának függvényében. A túlsúly illetve a többlettávolság költségei a GBP Sportfishing-et terhelik.

A szállítási költség magába foglalja az ÁFÁ-t és a számla ezt tartalmazza. Az ügyfél utánvéttel fizeti a számla értékét.(termékek és szállítási költség)

Jelen cikkely kiegészül a honlapon a Szállítási feltételek fejezetben szereplő különleges szabályokkal.Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás