BFT Flexhead Pike - Green Pumpkin - S 5g - 2-pack

1995 HUF

Flexhead Pike szerelék a csuka horgászatára szánt plasztik műcsalikhoz. Tökéletesen illik a Svartzonker McRubber Jr, McRubber Shad, Wolfcreek Shad Jr, vagy egyéb hasonló méretű gumihalakhoz.

BFT Flehead Pike igazából a gumihal testébe dugóhúzószerűen becsavarható súlyozott jigfej. A legtöbb csukának szánt plasztik csalihoz használható. Bármelyik Stingerről lecserélhetjük a Shallow Screw-t annak érdekében, hogy a mélyebb vízrétegekben tudjuk vezetni a gumihalunkat. Kisebb csalik használata esetén kombinálhatjuk akár BFT Shallow Stinger Single-vel is.

5gr, egy csomagban 2 db van.Screw-In-Head


Siess! Már csak 5 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    


Flexhead Pike szerelék a csuka horgászatára szánt plasztik műcsalikhoz. Tökéletesen illik a Svartzonker McRubber Jr, McRubber Shad, Wolfcreek Shad Jr, vagy egyéb hasonló méretű gumihalakhoz.BFT Flehead Pike igazából a gumihal testébe dugóhúzószerűen becsavarható súlyozott jigfej. A legtöbb csukának szánt plasztik csalihoz használható. Bármelyik Stingerről lecserélhetjük a Shallow Screw-t annak érdekében, hogy a mélyebb vízrétegekben tudjuk vezetni a gumihalunkat. Kisebb csalik használata esetén kombinálhatjuk akár BFT Shallow Stinger Single-vel is. 5gr, egy csomagban 2 db van.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data