BFT Instinct Reloaded 8,1" MH, Tournament Pike -110g - Spinning Rod

72900 HUF

BFT Instinct 8,1'' MH, Tournament Pike 110gr spinning pergető horgászbotot a lazább, rugalmasabb csukahorgászathoz tervezték, ideális akár a kisebb méretű-, lágy plasztik műcsalikhoz, az offset horgos, "bokorugrós", cserkelő horgászathoz, de akár a nagyobb "hard" csalikkal történő "jerk-eléshez" is. Nem kell tartanod tőle, a blanc valóban minden olyan csalihoz megfelel, ami a csalis dobozodban van és nem haladja meg a 110 grammot. Vigyázat, ha a svéd horgászbotokra 110g van írva, akkor azok valóba könnyedén kezelik a 110 grammos csalikat! Nincs kec-mec, mellébeszélés a skandináv horgászbotok azt tudják, amit ráírtak! Mély-, parabola akció és "fast" gerinc jellemzi ezt a remek csukás pálcát. A kapás pillanatában a "fast" gerincesség biztosítja, a gyors, precíz akasztást, a nagytestű halak fárasztása során viszont a parabola akció előnyei mutatkoznak meg akkor, amikor a nagy csuka a part-, illetve a csónak közelében kitör, megrázza a fejét, esetleg, ne adj (adj?!) isten ki is ugrik a vízből, nos, az ilyen húzós pillanatokban mutatkozik meg a blanc parabola akciójának az előnye, ahogyan szépen leköveti, ellensúlyozza a hal heves mozdulatait. Te csak szépen betereled a merítőhálóba és megkeresed a hosszúszárú fogódat!

A BFT (Big Fish Tackle) Instinct Rod sorozat a szenvedélyes horgászok számára készült. A svéd BFT-nél büszkék az Instinct pergető botok széles választékára, mindegyik botot a célhal szokásaihoz, méreteihez igazítva a tökéletességig hangolták, tesztelték. Úgy fejlesztették ki őket, hogy kielégítse a pergető horgászok igényeit, hogy bármilyen horgász-körülmény közepette is megállja a helyét.
Prémium minőség, igényes megjelenés és megbízható teljesítmény jellemzi ezeket az igencsak kedvező árfekvésű nagyhalas horgászbotokat. A gyűrűk és az orsórögzítő is csúcsminőség, a kiváló termékeiről híres amerikai American Tackle cég készítette őket.

Siess! Már csak 2 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez    


BFT Instinct 8,1'' MH, Tournament Pike 110gr spinning pergető horgászbotot a lazább, rugalmasabb csukahorgászathoz tervezték, ideális akár a kisebb méretű-, lágy plasztik műcsalikhoz, az offset horgos, "bokorugrós", cserkelő horgászathoz, de akár a nagyobb "hard" csalikkal történő "jerk-eléshez" is. Nem kell tartanod tőle, a blanc valóban minden olyan csalihoz megfelel, ami a csalis dobozodban van és nem haladja meg a 110 grammot. Vigyázat, ha a svéd horgászbotokra 110g van írva, akkor azok valóba könnyedén kezelik a 110 grammos csalikat! Nincs kec-mec, mellébeszélés a skandináv horgászbotok azt tudják, amit ráírtak! Mély-, parabola akció és "fast" gerinc jellemzi ezt a remek csukás pálcát. A kapás pillanatában a "fast" gerincesség biztosítja, a gyors, precíz akasztást, a nagytestű halak fárasztása során viszont a parabola akció előnyei mutatkoznak meg akkor, amikor a nagy csuka a part-, illetve a csónak közelében kitör, megrázza a fejét, esetleg, ne adj (adj?!) isten ki is ugrik a vízből, nos, az ilyen húzós pillanatokban mutatkozik meg a blanc parabola akciójának az előnye, ahogyan szépen leköveti, ellensúlyozza a hal heves mozdulatait. Te csak szépen betereled a merítőhálóba és megkeresed a hosszúszárú fogódat! A BFT (Big Fish Tackle) Instinct Rod sorozat a szenvedélyes horgászok számára készült. A svéd BFT-nél büszkék az Instinct pergető botok széles választékára, mindegyik botot a célhal szokásaihoz, méreteihez igazítva a tökéletességig hangolták, tesztelték. Úgy fejlesztették ki őket, hogy kielégítse a pergető horgászok igényeit, hogy bármilyen horgász-körülmény közepette is megállja a helyét. Prémium minőség, igényes megjelenés és megbízható teljesítmény jellemzi ezeket az igencsak kedvező árfekvésű nagyhalas horgászbotokat. A gyűrűk és az orsórögzítő is csúcsminőség, a kiváló termékeiről híres amerikai American Tackle cég készítette őket.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás