BKK BB Trigger-21 UVO Stinger - Small 1/0 - 1 pack

5590 HUF

 

BKK BB Trigger-21 UVO Stinger egy használatra kész szerelék a lágy plasztikból készült műcsalikhoz. Könnyű használni őket, nagyon tartósak és hatékonyak.

A 7 szálból sodort-, erős, rozsdamentes acélból készült stingert 1/0 méretű, szuper-éles BKK- Spear-21 SS UVO horgokkal látták el. 

Ez a stinger kitűnően talál 17-22 cm közötti gumihalakhoz, vagy bármilyen más, hasonló méretű lágy plasztikból készült műcsalihoz.

BKK BB Trigger-21 UVO Stingereket BKK- Spear-21 SS UVO hármashorgokkal szerelték, amelyeket eredetileg kifejezetten a mélyvízi horgászatra fejlesztették, hogy gyenge látási viszonyok mellett is biztosítsák, a csali-, pontosabban a horog láthatóságát.

Nagy-kontrasztú, narancssárga-, UV festékkel látták el a horgot, ugyanis a vízoszlopban sokkal mélyebbre hatolnak az UV sugarak, így minden UV festék sokkal jobban látszik a víz alatt. Nem véletlen, hogy az UV bevonattal ellátott csalik is egyre népszerűbbek lesznek.

A BKK egy merész újítással jött, a horgot emelte ki narancssárga UV festékkel, ahelyett, hogy arra törekedett volna, hogy elrejtse azt. Amint az a gyakorlatban is kiderült, kifejezetten jól működik sötétben, gyenge látási viszonyok között, de tiszta-, áttetsző vízben is kiváló eredményeket produkál.

Mint minden modern BKK horgot, ezt is a kiváló BKK-81WV japán acélból készítettek, erős, rugalmas, borotvaéles hegy - prémium minőség.

 

Egy csomag egy stingert tartalmaz.Stingerek
Hozzáadás a kedvencekhez    

  A BKK BB Trigger-21 UVO Stinger egy használatra kész szerelék a lágy plasztikból készült műcsalikhoz. Könnyű használni őket, nagyon tartósak és hatékonyak. A 7 szálból sodort-, erős, rozsdamentes acélból készült stingert 1/0 méretű, szuper-éles BKK- Spear-21 SS UVO horgokkal látták el.  Ez a stinger kitűnően talál 17-22 cm közötti gumihalakhoz, vagy bármilyen más, hasonló méretű lágy plasztikból készült műcsalihoz. BKK BB Trigger-21 UVO Stingereket BKK- Spear-21 SS UVO hármashorgokkal szerelték, amelyeket eredetileg kifejezetten a mélyvízi horgászatra fejlesztették, hogy gyenge látási viszonyok mellett is biztosítsák, a csali-, pontosabban a horog láthatóságát. Nagy-kontrasztú, narancssárga-, UV festékkel látták el a horgot, ugyanis a vízoszlopban sokkal mélyebbre hatolnak az UV sugarak, így minden UV festék sokkal jobban látszik a víz alatt. Nem véletlen, hogy az UV bevonattal ellátott csalik is egyre népszerűbbek lesznek. A BKK egy merész újítással jött, a horgot emelte ki narancssárga UV festékkel, ahelyett, hogy arra törekedett volna, hogy elrejtse azt. Amint az a gyakorlatban is kiderült, kifejezetten jól működik sötétben, gyenge látási viszonyok között, de tiszta-, áttetsző vízben is kiváló eredményeket produkál. Mint minden modern BKK horgot, ezt is a kiváló BKK-81WV japán acélból készítettek, erős, rugalmas, borotvaéles hegy - prémium minőség.   Egy csomag egy stingert tartalmaz.


Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás