Headbanger – műcsali amilyet még soha nem látott

A Headbanger Lures-t 2015-ben alapították azzal a céllal, hogy fantasztikus tapasztalatokat és maradandó emlékeket nyújtsanak a szenvedélyes csukahorgászoknak. Ezt úgy érik el, hogy innovatív és egyedülálló műcsalikat terveznek és gyártanak, amelyek úgy mozognak a vízben mint eddig soha egyetlen más műcsali sem.

Dan Lastander svéd művész és sporthorgász már régóta keresett egy olyan műcsalit amelyik hosszú dobásokat tesz lehetővé, de nagyon egyedi, nem ismétlődő mozgása van a vízben. Miután rájött, hogy nem létezik ilyen csali, de nagyon szeretett volna egy ilyet, nem maradt más hátra mint, hogy maga fogjon neki a kikísérletezésének.

Azon gondolkodott, hogy tudna létrehozni egy olyan csalit amely a vízzel kölcsönhatásba lépve sokkal pontosabban tudja utánozni a menekülő sebesült halak mozgását mint a piacon fellehető többi műcsali, sőt ezt a mozgást kifejezetten hangsúlyosan visszaadni. Több mint négy évet töltött kísérletezéssel és teszteléssel. Több mint 50 csalit készített és festet kézzel- kihasználva a szobrász tehetségét azért, hogy kipróbálja az elméletét a gyakorlatban.

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás