Miért csináljuk?

Nem mindennap esik meg az emberrel, hogy igazán nagy csukát fog. Pedig mi az elején csak azt szerettük volna elérni, hogy minél gyakrabban fogjunk nagy csukákat.

Így jutottunk el mi is mint sokan mások Svédországba. Ott megtanultuk, majd ki is tapasztaltuk az elmúlt évek során, hogy mivel lehet megfogni az igazán nagy csukákat. Ezekhez az újonnan beszerzett csalikhoz meg szükség volt a megfelelő horgászbotra, orsóra, zsinórra, meg egyéb felszerelésre, így állt össze lassan az amivel mi horgászunk. Csak évekkel később jött az ötlet, hogy nyissunk egy webáruházat és hozzuk el ezeket a korábban kipróbált, sokszor és sok helyen bizonyított csalikat, botokat, orsókat és tegyük elérhetővé őket a többi, hasonlóan szenvedélyes csukahorgász számára is. Rengeteg e-mail, telefonálás, megbeszélés előzte meg a döntést, mielőtt belevágtunk volna.

Például térdig lejártam a lábam ameddig Claes “Svartzonker” Claessonnal végre találkozni tudtam és le tudtunk ülni megbeszélni, azt, hogy mit is szeretnénk mi itt csinálni. Hogy érthetőbb legyek, Claes egy élő horgászlegenda fent északon, a Svartzonker csalik, botok nélkül bele sem vágtunk volna az egészbe, ahogy egyetlen valamire való skandináv horgászbolt sem képzelhető el ezek a legendás műcsalik nélkül. De hasonlóan hosszú folyamat volt az, ahogy kitartó, szívós munka eredményeként összejött az egyezség a Hidehook, a Headbanger, Wolfcreek, BFT és a Kanalgratis-al is. Image 183

Az a célunk, hogy kompromisszumok nélkül, gondosan összeválogatott, a lehető legjobb, legfogósabb csalik legyenek a kínálatunkban, valamint az ezekhez passzoló, kiváló minőségű, erős, megbízható, strapabíró, igazi skandináv minőségű, de elérhető áru horgászbotok, orsók, meg minden egyéb kellék ami kell, ami fontos az igényes csukahorgászathoz.

Még egy fontos dolgot elsajátítottunk a svéd és finn barátainktól: azt, hogy nincsenek titkaink… Ameddig itthon minden horgász legféltettebb titka a kedvenc horgászhelye, a legfogósabb csalija és a nehezen megszerzett tapasztalata, tudása és ezekre mindenki féltve is vigyáz, addig mi a GBP Sportfishingnél úgy döntöttünk, hogy jó skandináv módra megosztjuk veletek a tanultakat, a tapasztalatainkat. Amit megtanultunk, megtapasztaltunk azt tovább is adjuk. Elmondjuk, megmutatjuk, hogy hol, mivel és hogyan horgásznak a legjobb svéd és finn csukahorgászok és elérhetővé is tesszük ezeket a remek csalikat és egyéb horgászfelszereléseket, valamint azon vagyunk, hogy folyamatosan bővítsük ezt a kínálatot, lépést tartva az újdonságokkal. Ha akarjátok el is vihetünk ezekre a kiváló csukás-helyekre.

Image 30

Kompromisszumokat nem szeretnénk kötni, hiszen a hobbinkról van szó. Mindannyian tudjuk már, hogy az idő a legértékesebb kincsünk, az az idő amit a kedvenc sportunkra tudunk szánni. Ezt próbáljuk meg minőséggel megtölteni.

Bővebben rólunk itt olvashattok.

Görbüljön,

Balázs "Steiner" Sándor

Image 28
Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozom
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás